Ο νικητής του Survivor Σάκης Kατσούλης θέλει 3 παιδιά με την Μαριαλένα

Δημοσιεύθηκε 7 Ιανουαρίου, 2022

Μέσω Skype εμφανίστηκαν στην εκπομπή«Happy Day» ο περσινός νικητής του Survivor, Σάκης Κατσούλης και η σύντροφός του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Οι πρώην Survivors μίλησαν για την καθημερινότητά τους ως ζευγάρι αφού είναι επίσημα μαζί μετά την λήξη του reality επιβίωσης. Την ίδια ώρα σχολίασαν τους παίκτες του φετινού Survivor και αποκάλυψαν μερικές άγνωστες λεπτομέρειες για τη σχέση τους.

Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε για την επιθυμία του να κάνει οικογένεια και ανέφερε πως ιδανικά θα ήθελε στο μέλλον 3 παιδιά με την αγαπημένη του. Αν και δεν ξέρει αν η Μαριαλένα θα ήθελε να αποκτήσει τόσα παιδάκια, ο νικητής του Survivor δεν παύει να κάνει σχέδια για το κοινό τους μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι παρακολουθεί το φετινό Survivor στο σπίτι τους. Όπως είπαν χαρακτηριστικά πολλά πράγματα που συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες δεν προβάλλονται στα επεισόδια με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να απορούν με ορισμένες αντιδράσεις και συμπεριφορές των παικτών. Σε ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Βαλάντη ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε ότι έχει την ίδια «τρέλα» με τον Τριαντάφυλλο, μιας και κατάγονται από το ίδιο μέρος.

Όσον αφορά το φλερτ της Μυριέλλας Κουρεντή με τον αγρότη και τη σύγκριση με εκείνους, το ζευγάρι τόνισε πως είναι μια εντελώς διαφορετική κατάσταση. Ο Σάκης και η Μαριαλένα γνωρίζονταν πολύ καλά όταν μπήκαν στο παιχνίδι αφού πριν λίγους μήνες είχαν δώσει τέλος στην πολυετή σχέση τους. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην περίπτωση της ηθοποιού με τον αγρότη αφού γνωρίστηκαν στο reality επιβίωσης.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram