Ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλά ανοιχτά για την σημερινή σχέση του με την Σίσσυ Χρηστίδου

Δημοσιεύθηκε 27 Ιουλίου, 2021

Ο Θοδωρής Μαραντίνης αναφέρθηκε στην Σίσσυ Χρηστίδου με ένα συγκινητικό τρόπο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε συνέντευξη στο Real Fm και στον Δημήτρη Μάρκο, μιλώντας τόσο για την επαγγελματική του πορεία αλλά και για την προσωπική του ζωή. Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στην Σίσσυ Χρηστίδου και στο πως συνυπάρχουν όντας χωρισμένοι γονείς δύο παιδιών. Ο Θοδωρής Μαραντίνης περιέγραψε την κατάσταση περνώντας ένα σημαντικό μήνυμα.

Ειδικότερα, μοιράστηκε πως εκείνος και η Σίσσυ Χρηστίδου έχουν επιλέξει να κάνουν στην άκρη οτιδήποτε προσωπικό ζήτημα, καθώς ο ανώτερος σκοπός είναι η ευτυχία των παιδιών: "Η αλήθεια είναι ότι πάντα, πέρα από τυχόν διαφωνίες ή διαφορετική αντίληψη στον τρόπο ζωής ή οτιδήποτε, προσπαθούσαμε και προσπαθούμε ακόμα και τώρα που είμαστε χωρισμένοι να βάζουμε μπροστά τα παιδιά.

Στην συνέχεια ο Θοδωρής Μαραντίνης τόνισε πως η προσπάθεια αυτή δεν αποτελεί μία εύκολη διαδικασία, ο κάθε άνθρωπος διαφέρει και είναι πιθανόν να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα ανάμεσα στους γονείς, είτε είναι μαζί είτε όχι. Μαζί με την Σίσσυ Χρηστίδου καταβάλλουν καθημερινά προσπάθεια για να γεφυρώσουν το οποιοδήποτε χάσμα.

"Ο καθένας όταν κάνει παιδιά κάπως μασάει και αναμεταδίδει αυτά που έμαθε στο δικό του σπίτι καλώς ή κακώς. Όποτε μοιραία το ζευγάρι φέρνει δυο διαφορετικούς κόσμους στην ανατροφή παιδιών και υπάρχουν διαφωνίες. Όποτε έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή πρέπει να το φιλτράρεις και να βρεις την ισορροπία. Θέλει δουλειά αυτό. (Με την Σίσσυ) Δουλεύουμε, την βρίσκουμε, και την χάνουμε συνέχεια. Το θέμα είναι όμως να συνεχίζεις να δουλεύεις επί τούτου" παραδέχτηκε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram