Ο Ευβοιώτης Θανάσης Γκαβέλας έφερε το πρώτο χρυσό μετάλιο για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς

Δημοσιεύθηκε 4 Σεπτεμβρίου, 2021

Το πρώτο χρυσό μετάλιο για την χώρα μας στου Παραολυμπιακούς έφερε ο Ευβοιώτης Θανάσης Γκαβέλας, ο οποίος κατάγεται από την Στροφυλιά Ευβοίας, στο Βόρειο κομμάτι του νησιού μας και μας έκανε όλους πολύυπερύφανους

Ο Θανάσης αγωνίστικε στα 100 μέτρα και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή. Ο παραολυμπιονίκης  μαζί με τον συμπαίκτη του Σωτήρη Γαργκάνη, κέρδισαν την κατηγορία Τ11 με χρόνο 10.82 και ανέβηκαν στο πρώτο βάθρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Θανάσης Γκαβέλας τυφλώθηκε όταν ήταν 10 ετών όμως αυτό δεν αποτέλεσε τροχοπέδη στα όνειρά του. Αντίθετα τον πείσμωσε και ακολούθησε με μεγαλύτερο σθένος τα όνειρά του.

Σε ηλικία 15 ετών άρχισε να τρέχει.

«Χρειάζεστε έναν συνεργάτη στον αγώνα που μπορείτε να δουλέψετε σε τέλεια αρμονία. Στην πραγματικότητα, ο σύντροφός σας πρέπει να αποδίδει καλύτερα από εσάς, έτσι ώστε να μην σας καθυστερήσει στον αγώνα. Έχετε εξαιρετικό συντονισμό για να τρέχετε σαν ένα σώμα Πρέπει να είστε “Η κίνηση των χεριών και των ποδιών πρέπει να είναι απόλυτα συντονισμένη. Απαιτεί σκληρή εξάσκηση στην προπόνηση» δήλωσε ο Παραολυμπιονίκης.

Σε ευχαριστούμε Θανάση!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram