Ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδάει "Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις" με την κόρη του

Δημοσιεύθηκε 5 Ιουλίου, 2021

Ο Γιάννης Πλούταρχος παρουσιάζει τη μεγάλη του επιτυχία "Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις" μέσα από μία διαφορετική ηχογράφηση. Τραγουδάει και μας ξεσηκώνει μαζί με την κόρη του, Κατερίνα, σε ένα ντουέτο που θα συζητηθεί.

Κατερίνα Κακοσαίου και Γιάννης Πλούταρχος, έκαναν ένα βήμα που θα συζητηθεί: ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν το νέο τους κοινό κομμάτι με τίτλο "Πόσο ωραία μάτια έχεις

 Η τρυφερή μουσική συνύπαρξη αποτυπώθηκε και σε video, μέσα από το οποίο ο Γιάννης Πλούταρχος μοιράζεται μαζί μας, όχι μόνο τη «μαγεία» της δημιουργίας ενός τραγουδιού, αλλά και μία ιδιαίτερη οικογενειακή του στιγμή που συγκινεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το «Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις», σε μουσική και στίχους του Νίνο Ξυπολιτά, κυκλοφόρησε το 2010 και περιλαμβάνεται στο 6πλα πλατινένιο album «Προσωπικά Δεδομένα» και αποτελεί μία από τις δεκάδες διαχρονικές ερωτικές επιτυχίες του Γιάννη Πλούταρχου. Τη νέα ενορχήστρωση έκανε ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram