Ο Αντώνης Ρέμος έγινε νονός!

Δημοσιεύθηκε 29 Ιουνίου, 2021

Την Κυριακή 27/6, ο Γιάννης Βαρδής, ο γνωστός μουσικός και γιος του σπουδαίου ερμηνευτή Αντώνη Βαρδή, μαζί με τη σύζυγό του  Νατάσα Σκαφίδα, έκαναν τη βάπτιση του 2 ετών γιου τους και νονός ήταν ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος.

Η βάπτιση έγινε στις 6 το απόγευμα της Κυριακής 27 Ιουνίου,  στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Χαλάνδρι και ο μικρός πήρε το ίδιο όνομα που έχουν και ο διάσημος νονός του και φυσικά ο διάσημος παππούς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ο Γιάννης Βαρδής και η σύζυγός του που έχουν αποκτήσει και μια πεντάχρονη κόρη, πριν από μια εβδομάδα είχαν γιορτάσει τα δεύτερα γενέθλια του γιους τους.

Λίγο αργότερα ο νονός του μικρού, ο Αντώνης Ρέμος, έκανε μια ανάρτηση με το βαφτιστήρι του και έγραψε το ακόλουθο γλυκό μήνυμα: «Και έρχεται η στιγμή που ξανασυναντιόμαστε … Γιάννη & Νατάσσα σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να βαφτίσω σήμερα τον αγαπημένο μας Αντωνάκη… Να είσαι γερός και καλότυχος».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram