Ο Άνταμ του GNTM σε διαφήμιση του Givenchy

Δημοσιεύθηκε 14 Ιουνίου, 2021

Ο Άνταμ Χαλίλ, υποψήφιος στο περσινό Greece Next Top Model, πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του αρώματος Irresistible του Givenchy.

Το όνειρο της διεθνούς καριέρας ταλανίζει σχεδόν όλους τους Έλληνες καλλιτέχνες εδώ και δεκαετίες. Το πέτυχαν λίγοι πατριώτες μας σε ικανοποιητικό βαθμό με μεγάλο κόπο και πολλή προσπάθεια. Να όμως που ένα 17χρονο παιδί δείχνει να καταφέρνει σχεδόν άκοπα την παγκόσμια αναγνώριση, τουλάχιστον για την ώρα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τα στούντιο του GNTM μέχρι το Παρίσι, για τον Άνταμ Χαλίλ δεν ήταν μακρύς ο δρόμος. Ο Άνταμ ήταν ειδική κατηγορία υποψηφίου στον προηγούμενο κύκλο του Greece Next Top Model. Έδωσε τη μάχη με το τέρας της οντισιόν, της άκαμπτης κριτικής και περιστασιακά του χλευασμού.

Τελικά πέρασε στην πρώτη φάση με τέσσερα ναι, ενώ στη συνέχεια τυπικά αποκλείστηκε, με τη Ζενεβιέβ, συγκινημένη, να του λέει (όπως και στον έτερο performer Αλέξανδρο) ότι είναι έτοιμος να φύγει για Βερολίνο ή Λονδίνο και να κατακτήσει τις πασαρέλες και ότι δεν είχε θέση στο GNTM λόγω υψηλού επιπέδου. Τελικά η Ζενεβιέβ αποδείχτηκε εξαιρετικά εύστοχη.

Άνταμ είναι μόλις 17 χρονών, και έχει καταγωγή από Ελλάδα, Πολωνία και Αίγυπτο. Έχει πολύ ιδιαίτερο πρόσωπο και πολύ ιδιαίτερο σώμα. Είναι πολύ αδύνατος και πολύ ψηλός (1.93). Μελετά σε βάθος την ιστορία της μόδας, λατρεύει το περπάτημα της Ναόμι Κάμπελ και το voguing το οποίο κατέχει σε βάθος, γεγονός που φαίνεται και στις πόζες του στην καμπάνια του Givenchy. 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram