Ο Άνθρωπος του Θεού: Σε ποιο κανάλι θα προβληθεί η πολυσυζητημένη ταινία

Δημοσιεύθηκε 10 Σεπτεμβρίου, 2021

Άνθρωπος του Θεού, η ταινία που έχει ως θέμα της το βίο του Αγίου Νεκταρίου, με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη, έχει καταφέρει να διχάσει κοινό και κριτικούς. Παρόλα αυτά, κατέγραψε πάνω από 170.000 εισιτήρια σε μόλις 11 ημέρες προβολής της στους κινηματογράφους, συνεχίζοντας την επιτυχημένη της πορεία.

Η ταινία ακολουθεί την ζωή του Αγίου Νεκταρίου, με τον Άρη Σερβετάλη στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά κι ένα καστ από σπουδαίους ηθοποιούς να τον πλαισιώνουν, όπως οι Mickey Rourke, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Χρήστος Λούλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απ’ ότι φαίνεται, λοιπόν, ο Άνθρωπος του Θεού της Yelena Popovic θα προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε. Κι αυτό γιατί, όπως ανακοίνωσαν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 στην παρουσίαση του νέου προγράμματος, εξασφάλισαν τα τηλεοπτικά του δικαιώματα.

Έτσι, όσοι δεν πρόλαβαν να απολαύσουν τη ζωή του Άγιου Νεκτάριου στις κινηματογραφικές αίθουσες, θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ταινία σε λίγους μήνες(στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν) μέσα από την τηλεόραση του ANT1.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τον Άνθρωπο του Θεού, ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε κι ακόμα μία σημαντική κινηματογραφική παραγωγή, τη «Σμύρνη μου Αγαπημένη», σε σενάριο της Μιμής Ντενίση και σκηνοθεσία του Γρηγόρη Καραντινάκη, μια ταινία που επίσης θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram