Οι 3 άντρες του ζωδιακού που θα σταθούν στο πλευρό σου στα δύσκολα

Δημοσιεύθηκε 19 Αυγούστου, 2021

Αν θέλεις έναν σύντροφο στον οποίο μπορείς να στηριχτείς, ένα από τα παρακάτω ζώδια μπορούν να γίνουν ο «βράχος» της σχέσης. Οι παρακάτω τρεις άντρες του ζωδιακού έχουν αυτό που λέμε «τα μυαλά στο κεφάλι τους» και ξέρουν πώς να τα χρησιμοποιούν για να φέρουν σε πέρας ό,τι αναλαμβάνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αργά και σταθερά κερδίζεις τον αγώνα». Αυτό θα μπορούσε να είναι το μότο ενός Ταύρου και αν ψάχνεις για ένα σύντροφο «βράχο», στον Ταύρο θα βρεις μια σταθερή αξία. Το ζώδιο αυτό χρειάζεται αρκετό χρόνο, πριν προχωρήσει σε μια σχέση, επειδή από τη στιγμή που θα το αποφασίσει, θα κολλήσει κιόλας. Δεν είναι το ζώδιο που του αρέσουν οι αλλαγές. Όταν μπει στη σχέση, μπαίνει με προοπτική το «για πάντα».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι ένα εξαιρετικά αφοσιωμένο ζώδιο. Προσεγγίζει την αγάπη και τον έρωτα όπως και τη δουλειά, δηλαδή με απόλυτη προσήλωση και υπευθυνότητα.

Αν ψάχνεις για έναν σύντροφο που θα εξαντλήσει κάθε επιλογή και θα παρακολουθεί όλες τις μικρές λεπτομέρειες που τόσο σε κουράζουν και σε μπερδεύουν, τότε διάλεξε έναν Παρθένο. Θα φτιάξει λίστες για όλα τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν, θα φροντίσει και θα ελέγξει τους λογαριασμούς, θα θυμάται όλα τα αγαπημένα σου τραγούδια και θα δείχνει κατανόηση στις παραξενιές σου όταν είσαι άρρωστος/η. Πραγματικά, δεν θα μπορούσες να βρεις πιο υποστηρικτικό σύντροφο σε κάθε στιγμή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι επίσης ένα πολύ αξιόπιστο ζώδιο. Και ενώ μπορεί να περιμένεις απλώς την υποστήριξή του όταν την χρειάζεσαι, εκείνος θα φροντίσει να πάρει στις πλάτες του το κάθε τι, προκειμένου να γίνει η δουλειά σωστά και υπό τον έλεγχό του. «Πρόληψη» είναι η αγαπημένη του λέξη!

Είναι σοφό και έμπειρο ζώδιο, κατανοεί απόλυτα τη σημασία της ευθύνης και γοητεύεται από τους ανθρώπους που έχουν αντιμετωπίσει τη δύσκολη πλευρά της ζωής. Είναι φιλόδοξος, αυτάρκης, και διαθέτει όση αντοχή χρειάζεται για να πετύχει κάθε στόχο που θέτει.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram