Οι φάσεις στα νύχια το φθινόπωρο 2021

Δημοσιεύθηκε 18 Οκτωβρίου, 2021

Μπορεί η γκαρνταρόμπα μας να διανύει ακόμα μια μεταβατική περίοδο καθώς οι θερμοκρασίες δεν είναι και τόσο χαμηλές, δεν ισχύει όμως το ίδιο με το μανικιούρ μας. Τα νύχια μας έχουν ήδη βουτήξει στις πιο φθινοπωρινές αποχρώσεις και τις μεγαλύτερες τάσεις που προτείνουν για φέτος οι nail artists. Chocolate brown και coffee είναι τα πιο δημοφιλή χρώματα τώρα, ποια θεωρούνται όμως τα πιο classy; Από το κλασικό μαύρο ή το κόκκινο, μέχρι τα hot γήινα, η Vogue αναζήτησε τα πιο elegant μανικιούρ του φθινοπώρου, που ταιριάζουν με κάθε στυλ της γκαρνταρόμπα σας και θα γίνουν η διακριτική λεπτομέρεια στην εμφάνισή σας.

©Heluvie/Instagram

Το σοκολατί μανικιούρ

Αν αναζητάμε μια απόχρωση για τα νύχια που εκτός από κομψή είναι και on-trend, τότε το chocolate μανικιούρ είναι η επιλογή σας. Θα δέσει αρμονικά και με όλα τα neutral κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας που φέτος αποτελούν τάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
©Smyth Sisters/Instagram

Το burgundi μανικιούρ

Το μπορντό αποτελεί μια διαχρονική επιλογή για το μανικιούρ μας κάθε φθινόπωρο, οπότε σχεδιάζουμε να το υιοθετήσουμε και φέτος.

©Betina Goldstein/Instagram

To coffee μανικιούρ

Αντί για γκρι, το φθινόπωρο 2021 λέμε “ναι” στα coffee nails, που είναι εξίσου κομψά και ουδέτερα για να ταιριάζουν με τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram