Οι πρώτες δηλώσεις του Πετρούνια μετά το χάλκινο: Το «ευχαριστώ» στην Μιλλούση

Δημοσιεύθηκε 2 Αυγούστου, 2021

Την τρίτη θέση στον τελικό των κρίκων πήρε ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Τόκιο.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είπε: «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και τις κόρες μου. Την Ελένη και τη Σοφία. Αισθάνομαι πάρα πολύ γεμάτος, ήταν ένας εξαιρετικός τελικός, ένας πάρα πολύ δύσκολος τελικός. Η διαχείρισή του ήταν τρομακτικά δύσκολη. Είναι πολύ ανάμεικτα τα συναισθήματα, είμαι πολύ γεμάτος, πολύ ευτυχισμένος που είμαι ξανά στα μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από πανδημίες και χειρουργεία, μετά από όσα έχω περάσει. Έχω γλυκόπικρη γεύση γιατί μου αρέσει να κερδίζω, δεν μου αρέσει να έχω δεύτερη και τρίτη θέση. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω ξανά.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και τόνισε: «Νιώθω δικαίωση για αυτό το μετάλλιο, ότι καλώς συνέχισαν να πιστεύουν όσοι πίστευαν σε μένα και με στήριζαν τις δύσκολες στιγμές. Και απάντηση σε όσους σταμάτησαν να πιστεύουν σε μένα μετά το χειρουργείο που έκανα.»!

Και πρόσθεσε ο Λεύτερης Πετρούνιας: «Θέλω να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου, τη Βασιλική που είναι εδώ μαζί μου και την ομάδα μου. Εννοείται θα τα πούμε στο Παρίσι, δεν κλείνει η καριέρα με τρίτη θέση, πρέπει να κλείσει με πρώτη»!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram