Οι πρώτες δηλώσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου: «Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ»

Δημοσιεύθηκε 11 Φεβρουαρίου, 2023

Στην Ελλάδα έφτασαν πριν λίγη ώρα η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα.

Τα δυο κορίτσια ενώ βγήκαν μαζί, λίγα δευτερόλεπτα μετά οι άνθρωποι της παραγωγής τις χώρισαν με τις δυο γυναίκες να ακολουθούν ξεχωριστές εξόδους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εγώ και η Κατερίνα βιώνουμε μια πολύ άσχημη ψυχολογική φάση αυτή τη στιγμή και θα δείτε τις επόμενες ώρες την αλήθεια με αποδεικτικά στοιχεία, φωτογραφίες και τα πάντα». Σε σχετική ερώτηση αν σκοπεύει να κινηθεί νομικά, η πρώην παίκτρια απάντησε πως: «Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ», επανέλαβε.

Θυμίζουμε πως τα δυο κορίτσια είχαν αποβληθεί από το Survivor All Star μετά από παραβίαση ενός εκ των βασικών κανονισμών, αυτόν της επικοινωνίας. Οι δύο παίκτριες δεν είχαν επιστρέψει μέχρι τώρα στην Ελλάδα γιατί σχεδίαζαν να κάνουν ένα ραντεβού με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, όμως αυτό ακυρώθηκε.

Η συνάντηση δεν πρόκειται να γίνει μετά τις τραγικές εξελίξεις με τον φονικό σεισμό, αφού άλλαξαν οι προτεραιότητες για τον Τούρκο παραγωγό.

Νωρίτερα οι δυο πρώην παίκτριες προχώρησαν σε μια κοινή ανάρτηση που για πολλούς βγάζει νόημα και δίνει απαντήσεις.

0R6A8092

«Το ψέμα έχει ταχύτητα αλλά η αλήθεια έχει αντοχή και υπομονή», ήταν η ανάρτηση όλο νόημα. Φυσικά περιμένουμε τις απαντήσεις τους μετά την αποβολή τους από το ριάλιτι μέσα από τις πρώτες τηλεοπτικές τους δηλώσεις.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram