Οι κρίκοι είναι το αξεσουάρ που θα φοράς για πάντα

Δημοσιεύθηκε 22 Φεβρουαρίου, 2022

Οι καλύτεροι κρίκοι είναι τόσο χρήσιμοι όσο μια καμπαρντίνα, ένα λευκό T-shirt ή το αγαπημένο σου τζιν. Διαχρονικό και ευέλικτο, αυτό το κόσμημα μπορεί να είναι τόσο μινιμαλιστικό όσο και μαξιμαλιστικό.

Πώς τους φοράνε οι celebrities

H Rihanna, για παράδειγμα, μπορεί να φορέσει κρίκους στο κόκκινο χαλί, αλλά και στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα καπέλο του μπέιζμπολ. Επίσης, όταν η Hailey Bieber και η Bella Hadid φοράνε τους δικούς τους, έχουν τα μαλλιά τους πιασμένα σε κότσο. Αν προσπαθείς να αποφασίσεις ποιο στυλ σου ταιριάζει καλύτερα, μια μικρή καθοδήγηση δεν βλάπτει ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για ένα punky look για παράδειγμα, φόρεσε πολλούς μικρούς κρίκους μαζί. Ένα little black dress συνδυάζεται τέλεια με chunky χρυσούς κρίκους, αρκεί να κρατήσεις τα υπόλοιπα αξεσουάρ minimal. Αν από την άλλη θέλεις κάτι πιο διακριτικό, επίλεξε ένα μεσαίο στυλ που θα δείχνει κομψό συνδυασμένο με τα πάντα, από ένα κοστούμι μέχρι ένα τζιν.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram