Οι θεραπευτικές ιδιότητες του μασάζ. Το χρειαζόμαστε!

Δημοσιεύθηκε 10 Οκτωβρίου, 2021

Οι θεραπευτικές ιδιότητες της αφής είναι γνωστές από τα αρχαία χρόνια, ακόμα και προτού το μασάζ εξαπλωθεί στη Δύση από τις ανατολικές φιλοσοφίες της Ινδίας και της Ιαπωνίας.

Ο σκοπός του μασάζ ήταν κυρίως θεραπευτικός και προληπτικός και όχι κυρίως αισθητικός, όπως σήμερα. Οι μαλάξεις στόχευαν στη θεραπεία των τραυμάτων, στη ανακούφιση από τον πόνο, στην πρόληψη ασθενειών. Με την πάροδο του χρόνου και την ολοένα μεγαλύτερη πρόσβαση σε εναλλακτικές θεραπείες και φάρμακα, το μασάζ παραγκωνίστηκε και λανθασμένα θεωρήθηκε ότι απευθύνεται σε λίγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλοι μας απολαμβανουμε ένα καλό μασάζ, κάνεις δεν μπορεί να το αρνηθεια αυτό. Είναι και αυτοί βέβαια που απολαμβάνουν να κάνουν και οι ίδιοι μασάζ στους άλλους. Αυτούς τους ανθρώπους τους αγαπάμε λίγο περισσότερο

Αν, λοιπόν, σε ενδιαφέρει και εσένα η τέχνη του μασάζ και θέλεις να μάθεις να κάνεις καλό και σωστό μασάζ, σου έχω καλά νέα!

Στην πόλη μας διοργανώνεται σεμινάριο μασάζ από τον κ.Γιώργο Γυφτονικολό, από τους καλύτερους στο είδος του.

Αν θες να μάθεις το καλύτερο μασάζ λοιπόν και να σε ζητάνε από παντού δεν έχεις παρά να καλέσεις στο 22210-88336 και να κλείσεις θέση σε ένα από τα ολιγομελή τμήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να περάσεις από το Vk Group, Καραμουρτζούνη 30, Χαλκίδα!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram