Οι ζωδιακοί συνδυασμοί που δεν πρέπει να βγαίνουν ούτε πρώτο ραντεβού

Δημοσιεύθηκε 17 Ιανουαρίου, 2022

Αν και δεν θα ήθελα να σας αποθαρρύνω και να νιώσετε ότι δεν δίνετε μία ευκαιρία σε κάποιον εξαιτίας του ζωδίου του, η αλήθεια είναι ότι τα άστρα έχουν ήδη αποφασίσει για το μέλλον κάποιων συνδυασμών.

Το πιθανότερο είναι ότι θα ξέρετε από πρώτο χέρι με ποιο ζώδιο δεν αντέχετε να πιείτε ούτε καφέ ή που το πάθημα σας έγινε μάθημα. Και η αστρολογία έρχεται να επιβεβαιώσει τους χειρότερους συνδυασμούς σε θέματα καρδιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός με Καρκίνο

Ας πούμε ότι είναι η μέρα με τη νύχτα. Ο Κριός βιάζεται να ζήσει τη ζωή και δρα μόνο παρορμητικά. Επίσης, βαριέται τις δεσμεύσεις και τις πολύωρες συζητήσεις για συναισθήματα. Το αντίθετο από αυτό που είναι ο Καρκίνος δηλαδή. Ακόμα και αν υπάρξει έρωτας στην αρχή, θα αποδειχθεί γρήγορα ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια.

Δίδυμοι με Σκορπιό

Αν και έχουμε πει σε άλλο θέμα ότι η σεξουαλική χημεία μεταξύ τους είναι απίστευτη, δεν ισχύει το ίδιο και για την επικοινωνία τους. Είναι και οι δύο αρκετά κλειστοί σε πολύ προσωπικά θέματα, απλώς οι Δίδυμοι μπορούν να γίνουν πολύ επικοινωνιακοί. Κοινώς, ούτε για πρώτο ραντεβού.

Αιγόκερως με Τοξότη

Ο Αιγόκερως θέλει να αράξει στο σπίτι παρέα με τη σχέση του και να δουν ντοκιμαντέρ. Ο Τοξότης, από την άλλη, είναι απρόβλεπτος, ταξιδεύει δυο φορές τον μήνα και μισεί τη ρουτίνα και την επανάληψη. Δύο ζώδια που θα μπορούσαν να είναι απλά φίλοι.

Ταύρος με Υδροχόο

Ένας ακόμη συνδυασμός που δεν πρόκειται να λειτουργήσει ποτέ γιατί υπάρχουν χαοτικές διαφορές. Ο Ταύρος είναι προσγειωμένο και σταθερό ζώδιο και ο Υδροχόος είναι ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου. Θα δυσκολευτούν να βρουν κοινά σημεία και στην πορεία θα καταλάβουν ότι έχουν εντελώς διαφορετικά θέλω από μία σχέση.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram