Οι “Δίδυμοι Πύργοι” της Ελλάδας βρίσκονται στην Εύβοια

Δημοσιεύθηκε 9 Οκτωβρίου, 2021

Όσο εξερευνείς την Ελλάδα, τόσο περισσότερα μαθαίνεις και ανακαλύπτεις. Και μπορεί να εμφανιστούν μπροστά σου αξιοθέατα που ούτε καν ήξερες ότι υπάρχουν. Και πίσω από αυτά ενδιαφέρουσες ιστορίες που σε εντυπωσιάζουν. Ένα από αυτά είναι και οι άγνωστοι «Δίδυμοι Πύργοι» της Ελλάδας οι οποίοι μάλιστα βρίσκονται και σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό μνημείο της Εύβοιας του οποίου την ιστορία αξίζει να γνωρίσεις. Και οι εικόνες από το βίντεο που θα δεις παρακάτω είναι εξίσου εντυπωσιακές.


Οι «Δίδυμοι Πύργοι» της Ελλάδας βρίσκονται, όπως είπαμε στην Εύβοια και συγκεκριμένα στο λεγόμενο Ληλάντιο Πεδίο στην Κεντρική Εύβοια. Εκεί, λοιπόν, ανατολικά της Χαλκίδας βρίσκεται μια ιδιαίτερη στο σχήμα πεδιάδα η οποία έχει έκταση περίπου 40 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Από εκεί περνάει και ο ποταμός Λήλας. Αυτή η πεδιάδα, επίσης, βρέχεται από τον νότιο ευβοϊκό κόλπο και ένα μικρό μέρος της από το βόρειο. Εκεί κάπου βρίσκονται και οι «Δίδυμοι Πύργοι» της Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram