Ξεσπά η Μαίρη Συνατσάκη: «Θα μιλήσω με ονοματεπώνυμα»

Δημοσιεύθηκε 27 Αυγούστου, 2021

Η γνωστή παρουσιάστρια μέσω InstaStories αποκάλυψε ότι στην εταιρεία ρούχων που έχει μαζί την Αθηνά Οικονομάκου έλαβαν ένα περίεργο e-mail.

Συγκεκριμένα, ένα από τα κατάστημα που πουλάει τα ρούχα τους, τους ενημέρωσε ότι γνωστό σχεδιαστικό brand αναγκάζει τους ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου καταστήματος να διαλέξουν ποια ρούχα θα πουλάνε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Λάβαμε ένα μέιλ για τρίτη φορά, από συνεργάτη μας, από κατάστημα που έχει τα ρούχα μας και μας ενημέρωσε ότι ένα άλλο brand ελληνικό τους έχει πει και τους αναγκάζει να επιλέξουν ανάμεσα σε εμάς ή αυτούς. Επειδή εγώ δεν γνώριζα ότι αυτό μπορεί να υπάρξει μια τέτοια μαφιούλα ας το πούμε κι έτσι, θέλω να ξέρει ο άνθρωπος που το έκανε ότι αυτή τη στιγμή βγαίνω και δεν λέω το όνομά του, όμως, αυτή τη στιγμή δημιουργεί πρόβλημα στη δουλειά μου και στη δουλειά άλλων οικογενειών που δουλεύουν σ΄αυτή και παίζει με το ψωμί, στο επόμενο στόρι θα μιλήσω και με ονοματεπώνυμα και με μέιλ. Να προσέχετε πού δίνετε τα λεφτά σας, είναι πολύ πολύτιμα. Ελπίζω αυτός ο άνθρωπος να νιώθει τη χαρά μέσα του και να απολαύσει αυτή την ωραία ζωή που κάνει και μας δείχνει στα social media» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram