Ξέσπασε ο Γιάννης Πουλόπουλος για τον Τζέιμς Καφετζή: «Το παίζει μάγκας ο καθένας»

Δημοσιεύθηκε 29 Ιουνίου, 2021

Εκτός εαυτού βγήκε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», ακούγοντας τις δηλώσεις του πρώην παίκτη του Survivor, Τζέιμς Καφετζή, για τα όσα συνέβησαν στο Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο Τζέιμς, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι γινόταν «δολοφονία χαρακτήρα», όσο εκείνος βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, γεγονός που εκνεύρισε τον συνεργάτη της KatKen.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος προσπάθησε να δικαιολογήσει τη στάση του Τζέιμς, λέγοντας ότι τι θα έπρεπε να κάνει όταν τόσους μήνες μπορεί να αλλοιώνουν τον χαρακτήρα του.

«Τι αλλοιώνουν; Ότι βλέπω κάτι στην τηλεόραση και το κρίνω; Αλήθεια τώρα; Είναι έκφραση αυτή που λέγεται στην τηλεόραση δημόσια; Είναι πολύ βαρύγδουπο αυτό το πράγμα για να το πει κάποιος! Κάποια στιγμή υπάρχει και μια στοιχειώδης ευγένεια. Όταν σε καλεί κάποιος, οφείλεις να πεις μερικά πράγματα με μία ευγένεια. Αν ήθελε αυτά να τα έλεγε στα μούτρα τους! Όχι να βγει σε μια άλλη εκπομπή του σταθμού και να πει για δολοφονία χαρακτήρα! Είναι πάρα πολύ βαρύ! Όχι να το παίζει ο καθένας μάγκας», φώναζε ο Γιάννης Πουλόπουλος, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να ευχαριστιέται με την ένταση που έβλεπε από τον δημοσιογράφο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram