Ξέσπασε η Κορομηλά: «Είσαστε η ντροπή όλου του κόσμου, σας αξίζει η παραδειγματική τιμωρία»

Δημοσιεύθηκε 6 Σεπτεμβρίου, 2023

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο ντοκουμέντο που ένας 36χρονος έχασε τη ζωή του, όταν κατά την προσπάθειά του να ανέβει σε πλοίο με προορισμό την Κρήτη, δύο μέλη του πληρώματος τον απώθησαν και τον έριξαν στη θάλασσα και αυτό στάθηκε αφορμή και η Ρούλα Κορομηλά να ξεσπάσει στο twitter.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά. Όπως φαίνεται από τα βίντεο ντοκουμέντα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο 36χρονος ανεβαίνει τρέχοντας πάνω στον καταπέλτη του πλοίου, το οποίο αναχωρούσε για το Ηράκλειο Κρήτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δύο από τα μέλη του πληρώματος αρχίζουν να τον απωθούν, όμως ο άτυχος άντρας προσπαθεί να ξαναμπεί. Κι ενώ ο καταπέλτης αρχίζει να σηκώνεται, ο άνδρας επιχειρεί να ανέβει ξανά στο πλοίο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νερό, ενώ οι κύριες μηχανές του πλοίου βρισκόταν εν κινήσει.

Λίγο αργότερα, ο 36χρονος ανασύρθηκε νεκρός.

Αυτό το περιστατικό που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, έκανε τη Ρούλα Κορομηλά να ξεσπάσει στο twitter: "Τελικά τι είμαστε; Άνθρωποι η κτήνη; Δολοφόνοι απεχθείς σίγουρα είσαστε εσείς που πετάξατε τον άνθρωπο στην θάλασσα κ τον αφήσατε αβοήθητο. Είσαστε η ντροπή όλου του κόσμου κ σας αξίζει παραδειγματική τιμωρία μήπως κ ετσι μπει κάποιο φρένο στην απανθρωπιά…"!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram