Ξέρουμε τι πρέπει να τρως το πρωί για να κάψεις λίπος γρηγορότερα

Δημοσιεύθηκε 16 Ιουνίου, 2022

Ένα από τα καλύτερα φαγητά για να ξεκινήσεις τη μέρα σου και επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή είναι τα αυγά. Τα αυγά είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα πρωινό γεύμα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες.

Επιπλέον, εάν θέλεις να χάσεις βάρος, η τροφή αυτή μπορεί να σε βοηθήσει να παραμείνεις χορτάτη για περισσότερο, που σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό να τρως με μέτρο. Είναι επίσης μια ευέλικτη διατροφική επιλογή, οπότε είναι εύκολο να την εντάξεις στη ρουτίνα διατροφής σου με πολλούς τρόπους χωρίς να τα βαρεθείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα αυγά προσφέρουν πολλά οφέλη, ιδιαίτερα για όσους προσπαθούν να απαλλαγούν από περίσσειες θερμίδες και λίπος. Η Healthline εξηγεί, «Τα αυγά είναι μια τροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της πείνας, στην αύξηση της πληρότητας, στην ενίσχυση της καύσης λίπους και στην προστασία της υγείας της καρδιάς». Πέρα από το ότι είναι καλή πηγή πρωτεΐνης, τα αυγά είναι επίσης πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Έχοντας αυτό κατά νου, συνέχισε να διαβάζετε για 2 εύκολες συνταγές για απώλεια βάρους!

Τι θα χρειαστείς: αυγά, κόκκινη πιπεριά, τυρί Cheddar, baby σπανάκι, ντοματίνια,αλάτι, πιπέρι, βούτυρο

Εκτέλεση: Το να φτιάξεις μια ομελέτα είναι πολύ εύκολο, αλλά χρειάζεσαι ένα καλό αντικολλητικό τηγάνι αν θέλεις η ομελέτα σου να φαίνεται ωραία και όχι σαν ομελέτα. Επιπλέον, πρέπει πάντα να αλείφεις το τηγάνι, είτε με λάδι είτε με βούτυρο, μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή, διαφορετικά θα κολλήσει στο σκεύος για τα καλά.

Σπάσε τα αυγά σε ένα μπολ, χτήπησε τα με ένα πιρούνι και αλατοπιπέρωσε. Μόλις λιώσει το βούτυρο στο τηγάνι, πρόσθεσε τα χτυπημένα αυγά και άπλωσε τα ομοιόμορφα, γέρνοντας το τηγάνι για να εξασφαλίσεις ότι έχουν παντού το ίδιο πάχος. Άφησε τα να ψηθούν μέχρι να αρχίσουν να ψήνονται οι άκρες, αλλά να υπάρχουν ακόμα ωμά αυγά στο κέντρο. Τώρα μπορείς να προσθέσεις τις γαρνιτούρες σου. Στη συνέχεια αναποδογύρισε προσεκτικά την ομελέτα με μια σπάτουλα και άφησε την να ψηθεί από την άλλη πλευρά. Και αυτή είναι η ομελέτα σου! Εύκολο, σωστά;

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram