Ξέρουμε που θα φας καλά τη σημερινή Κυριακή στη Χαλκίδα

Δημοσιεύθηκε 2 Οκτωβρίου, 2022

Η Κυριακή είναι αυτή η μέρα που αφήνουμε πίσω τις υποχρεώσεις μαζευόμαστε με τα αγαπημένα οικογενειακά ή φιλικά πρόσωπα και κανονίζουμε την έξοδο που περιμένουμε πως και πως όλη την εβδομάδα.

O πολύ ευνοϊκός καιρός -για 2 Οκτωβρίου- μας ανοίγει τη διάθεση για βόλτα και όσοι από εσάς αναζητάτε ένα καλό μέρος για φαγητό, κρασί και υπέροχη θέα εμείς ξέρουμε ακριβώς τι να σας προτείνουμε! Δοκιμασμένη, αγαπημένη και σίγουρη συνταγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην οδό Εθνικής Συμφιλίωσης & Δρακοπούλου υπάρχει το «Πιάτο»! Ένας απόλυτα προσεγμένος χώρος με έναν κατάλογο φαγητού που δε θα απογοητεύσει ούτε και τον πιο απαιτητικό. Εκλεκτά φαγητά, φτιαγμένα, πραγματικά, με τέχνη! 

Σε κάθε επιλογή θα βρείτε έναν συνδυασμό φρεσκάδας, νοστιμιάς αφού το κάθε τι είναι φτιαγμένο και μαγειρεμένο με πολλή προσοχή, γνώση και ασφαλώς τα πιο αγνά υλικά!

Δεμένα αρμονικά, αρώματα και γεύσεις μεσογειακής κουζίνας μέσα σε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα και με επιπλέον πλεονέκτημα την άψογη εξυπηρέτηση! Η θέα της θάλασσας είναι ένας ακόμη σύμμαχος κι όλα αυτά μαζί δημιουργούν την τέλεια πρόταση.

Η Κυριακή είναι εδώ κι εσείς πρέπει να την απολαύσετε…

Διεύθυνση : Εθνικής Συμφιλίωσης & Δρακοπούλου 1, Χαλκίδα 

Ωράριο λειτουργίας : Δευτέρα - Πέμπτη : 14.00-24.00

Παρασκευή - Κυριακή : 12.00-24.00

Facebook page: https://www.facebook.com/PiatoChalkida

Instagram page: https://instagram.com/piato_restaurant_chalkida?igshid=YmMyMTA2M2Y=

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram