Ντορέττα Παπαδημητρίου: Παιχνίδια με τους γιους της στα χιόνια

Δημοσιεύθηκε 25 Ιανουαρίου, 2022

Μπορεί ο χιονιάς να προκάλεσε πολλά προβλήματα σε αρκετές περιοχές της χώρας και ειδικά στην Αττική, όμως όσοι είχαν τη δυνατότητα απόλαυσαν το χιόνι με την ψυχή τους.

Μικροί μεγάλοι βγήκαν στις γειτονιές τους, έφτιαξαν χιονάνθρωπο και έπαιξαν χιονοπόλεμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το παιχνίδι στο χιόνι άλλωστε δεν γνωρίζει ηλικία. Μεταξύ αυτών που το ευχαριστήθηκαν ήταν και η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τους γιους της.

Η γνωστή ηθοποιός, με τον Διονύση και τον Φίλιππο, κυλίστηκαν κυριολεκτικά στο χιόνι και απαθανάτισαν τις όμορφες αυτές στιγμές, τις οποίες στη συνέχεια ανέβασε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Οι νιφάδες του χιονιού είναι σαν φιλάκια απ τον ουρανό . Βγήκαμε να μαζέψουμε μερικά ?❄️ #makingmemoriestogether», ήταν το σχόλιο που συνόδευε τις φωτογραφίες.

doretta papadimitriou me gious sta xionia1

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου απέκτησε τους γιους της από τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη. Η σχέση μαζί τους είναι εξαιρετική και όπως έχει πει σε παλιότερη συνέντευξή της στο Λοιπόν είναι πολύ συνεργάσιμα κι ώριμα παιδιά.

« Κουβεντιάζουμε, τα λένε, τους αφήνω να μου τα πουν όταν θέλουν, γιατί αν πάω να τους ρωτήσω εγώ κάτι, δεν θα μου πουν τίποτα. Έρχεται η στιγμή που έρχονται μόνοι τους όταν θέλουν και θα μου πουν. Δεν έχω τη διάθεση να τα ξέρω όλα, ούτε είμαι η μαμά που θα ψάξω για να μάθω, σέβομαι την ιδιωτικότητά τους, την προσωπική τους ζωή. Ελπίζω να έχουν τις βάσεις που χρειάζονται, θέλω να είναι άντρες με "Α" κεφαλαίο, να μην είναι μωρά, να είναι κύριοι. Δεν γίνεται να μου τα πουν όλα, κι εγώ στους γονείς μου δεν τα έλεγα όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ίδια συνέντευξη.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram