Ντέμης Νικολαΐδης: Γύρισε σελίδα μετά τον χωρισμό από την Δέσποινα Βανδή - Με μοντέλο του GNTM

Δημοσιεύθηκε 4 Αυγούστου, 2021

ΗΔέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 18χρονια γάμου, κάνοντας γνωστή την απόφασή τους με μία λιτή ανακοίνωση. Ωστόσο, η τραγουδίστρια και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής φαίνεται πως έχουν κάνει νέα αρχή στη ζωή τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, ο Ντέμης Νικολαΐδης βρήκε και πάλι τον έρωτα στη ζωή του, καθώς φέρεται πως υπάρχει ένα φλερτ με μοντέλο που συμμετείχε στο GNTM. Σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι ακόμη νωρίς για να ξέρει κανείς που θα οδηγήσει, ωστόσο όσοι τον ξέρουν δηλώνουν ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι ήρεμος και ευτυχισμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού με τον Ντέμη Νικολαΐδη, φήμες θέλουν την Δέσποινα Βανδή να είναι ερωτευμένη. Τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφόρησε η φήμη πως η ίδια πραγματοποιεί κοινές εξόδους με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη -τον Βόσκαρη των «Άγριων Μελισσών» όπως τον αποκαλούν πολλοί-, με τη Soula Glamorous να καλείται να δώσει απαντήσεις στους followers της.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram