Νικόλας Ράπτης: Ο παρουσιαστής του Ελλάδα έχεις ταλέντο!

Δημοσιεύθηκε 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Ο Νικόλας Ράπτης, που το ευρύ κοινό τον γνωρίζει με το ψευδώνυμο «Ραπτ» μέσα από τα βίντεο που κάνει με τον Φάνη Λαμπρόπουλο, περνάει στο επόμενο βήμα σε ό,τι αφορά την καριέρα του στην τηλεόραση. 

Η επιβεβαίωση ότι αναλαμβάνει την παρουσίαση του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» μαζί με τον Σταύρο Σβήγκο ήρθε μέσα την ανακοίνωση του σταθμού. Ο Νικόλας Ράπτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην Ελένη Μουστάκη και στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για το πως νιώθει για αυτό το νέο του τηλεοπτικό βήμα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν είμαι αγχωμένος. Ντουέτο μαζί με τον Σταύρο Σβήγκο και είμαι πολύ χαρούμενος. Πρώτη φορά σε σόου ελπίζω να μην είναι η τελευταία», είπε χιουμοριστικά ο Νικόλας Ράπτης. 

Σε ερώτηση για το πως του φαίνεται η κριτική επιτροπή, δήλωσε: «Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήμασταν μαζί δύο χρόνια, υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια γελάμε έχουμε περάσει όμορφα. Την κυρία Χριστοπούλου και τον Τάκη Ζαχαράτο δεν τους έχω γνωρίσει την ξέρω σε συναυλίες που κάναμε, γλυκύτατο κορίτσι, ανυπομονώ να την δω και από κοντά». 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram