Να πώς θα πετύχεις την γεμάτη όγκο χωρίστρα στο πλάι

Δημοσιεύθηκε 4 Νοεμβρίου, 2023

Οι λογαριασμοί του διάσημου hairstylist Chris Appleton στο instagram και το TikTok είναι από τους αγαπημένους μας, γιατί εκτός από συνεχή έμπνευση για διάφορα χτενίσματα, μας δείχνει πολύ συχνά ακριβώς πώς θα τα κάνουμε μόνες μας στο σπίτι. Ήδη έχει μοιραστεί μαζί μας διάφορα τρικ, όπως πώς θα χαρίσουμε όγκο σε μία κοτσίδα για να γίνει πιο εντυπωσιακή, ή πώς θα κάνουμε το χαρακτηριστικό sleek bun της Bella Hadid.

Τώρα, σειρά είχε η γεμάτη όγκο χωρίστρα στο πλάι που θυμίζει κάτι από τα supermodels των 90s. Για να την πετύχετε θα χρειαστείτε μία στρογγυλή βούρτσα, το σεσουάρ σας και, ιδανικά, ρόλεϊ για μπούκλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξεκινάτε τυλίγοντας το μπροστινό μέρος των μαλλιών σας στη βούρτσα και με το σεσουάρ της δίνετε το σχήμα και τον όγκο που θέλετε. Έπειτα, εφαρμόζετε στα μαλλιά σας ρόλεϊ, ώστε να κρυώσουν σε αυτό το σχήμα και να διατηρήσουν τον όγκο τους για ώρες.

Οι παρακάτω celebrities αποτελούν απόδειξη πως το συγκεκριμένο στιλ κάνει κάθε εμφάνιση πιο εντυπωσιακή χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Επιλέξτε το για τις βραδινές σας εξόδους, είτε το συνδυάσετε με ίσια ή γεμάτα όγκο κυματιστά μαλλιά

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram