Να πως θα έχεις το πιο cool φοιτητικό σπίτι της παρέας

Δημοσιεύθηκε 25 Αυγούστου, 2022

Είναι αυτή η εποχή που όλοι οι νέοι φοιτητές μαζεύουν τη βαλίτσα τους από το πατρικό τους και ετοιμάζονται για μια νέα ζωή στο ολοκαίνουριο φοιτητικό τους σπίτι. Αν κι εσύ ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, είμαι σίγουρη πως – αφού βρεις τον δικό σου χώρο- θα θέλεις εναγωνίως να τον διακοσμήσεις όσο πιο κομψά και όμορφα γίνεται.

Αν πάλι ήδη ζεις στο φοιτητικό σου σπίτι εδώ και χρόνια και θέλεις απλώς μια φθινοπωρινή ανανέωση, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Παρακάτω θα δεις deco tips και μικρές λεπτομέρειες που μπορείς να προσθέσεις στον χώρο σου, ώστε να γίνει stylish, άνετος και το πιο cool spot της παρέας. Γιατί πίστεψέ με! Αν διακοσμήσεις όμορφα το σπίτι σου, οι φίλοι σου δεν θα ξεκολλούν από εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθρέφτης τοίχου σε ιδιαίτερο σχήμα

Ένας καθρέφτης σε ιδιαίτερο σχήμα και χωρίς κάδρο είναι ό,τι πιο stylish και νεανικό μπορείς να προσθέσεις στη διακόσμηση του σπιτιού σου. Ειδικά αν πίσω του υπάρχει ένα cute καθιστικό, μόλις… βρήκες το τέλειο spot για mirror selfies.

Όχι πια βαρετές καρέκλες γραφείου

Μην πάρεις την κλασική καρέκλα διευθυντή για το γραφείο σου. Γιατί να προσθέσεις τόση αυστηρότητα στο φοιτητικό σου σπίτι; Αντ’ αυτού, επίλεξε μια γούνινη και girly καρέκλα, που θα κάνει αμέσως τη διαφορά στον χώρο σου.

Eco spot

Μια γωνιά στο σπίτι σου με μερικά πράσινα φυτά θα δώσει άλλη φρεσκάδα στον χώρο. Άσε που αυτό το deco tip έχει και οικολογικό αντίκτυπο στον πλανήτη.

Girly & retro vibes με το σωστό πορτατίφ

Στο γραφείο σου σίγουρα χρειάζεσαι φως για τα βράδια εκείνα που θα διαβάζεις με τις ώρες για την εξεταστική. Επίλεξε ένα χρωματιστό πορτατίφ με retro αναφορές και δώσε μια extra cool πινελιά στο σπίτι σου.

Stylish χαλί για απόλυτη ζεστασιά (κυριολεκτική και μεταφορική)

Ένα χαλί με γεωμετρικά σχέδια είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που μπορείς να εντάξεις τώρα στη διακόσμηση του σπιτιού σου. Επίλεξε ένα σε ουδέτερες αποχρώσεις με κυρίαρχο το λευκό, ώστε να δίνει φως στον χώρο σου, να ταιριάζει με όλα τα υπόλοιπα έπιπλα και αντικείμενα, αλλά και να προσφέρει ζεστασιά τόσο στην κυριολεξία όσο και μεταφορικά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram