Ναταλία Δήμου: «“Κυρία” Μπάρμπα η λέξη ντροπή είναι μικρή»

Δημοσιεύθηκε 2 Ιουνίου, 2021

Η Ναταλία Δήμου που συμμετέχει στη σειρά «Αγγελική» και είχε αποκαλύψει πως στα 6 της χρόνια είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, ρίχνει τα βέλη της στη Βάνα Μπάρμπα μετά τη δημόσια υπεράσπιση στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Να θυμίσουμε πως η Βάνα Μπάρμπα τις τελευταίες εβδομάδες έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις υπεράσπισης που έχει κάνει για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ηθοποιός Ναταλία Δήμου λοιπόν, ξέσπασε κατά της Βάνας Μπάρμπα όχι μόνο για την υπεράσπιση στον ηθοποιό, αλλά και για όσα είπε για τους γονείς των κοριτσιών που τον κατήγγειλαν.

«“Κυρία” Μπάρμπα η λέξη ντροπή είναι μικρή μπροστά σε όλα αυτά που αναφέρατε, ώστε να υπερασπιστείτε έναν άνθρωπο γεμάτο “φως”. Συνεχίστε εσείς να μεγαλώνετε σωστά την κόρη σας και οι υπόλοιποι γονείς να αφήνουν τα παιδιά τους να παίρνουν λάθος αποφάσεις», έγραψε η ηθοποιός σε ανάρτησή της στα social media βάζοντας μάλιστα το «κυρία» σε εισαγωγικά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram