Νίκος Μουτσινάς: Ξεκίνησε τις διακοπές του με την κολλητή του, Ζέτα Μακρυπούλια

Δημοσιεύθηκε 27 Ιουλίου, 2021

Τις πρώτες του διακοπές μετά το τέλος της εκπομπής του «Καλό Μεσημεράκι» στο ΣΚΑΪ απολαμβάνει ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής αποφάσισε να ταξιδέψει σε ένα ιδιαίτερο και πολύ όμορφο νησί της Ελλάδας και να απολαύσει την παρέα της κολλητής του φίλης, Ζέτας Μακρυπούλια.

Ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στη Σαμοθράκη μαζί με τη φίλη του, Ζέτα Μακρυπούλια. Ο παρουσιαστής δεν αποκάλυψε ευθέως τον προορισμό του, αλλά με το hashtag #summerinsaos – Σάος λέγεται το βουνό της Σαμοθράκης- όλοι οι ακόλουθοί του κατάλαβαν πού βρίσκεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Νίκος πόζαρε μέσα σε έναν υπέροχο καταρράκτη του νησιού και δηλώνοντας ενθουσιασμένος με αυτήν την εμπειρία έγραψε: «Αν μιλήσουμε για εμπειρία, ας μιλήσουμε για το μπάνιο σε καταρράκτη… ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΑ??? Πρώτη φορά είχα την ευκαιρία να το ζήσω και there is no coming back».

Ο παρουσιαστής έβγαλε και Insta Stories με την κολλητή του, Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά και μερικά videos από την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο και έκανε τη βόλτα του στο νησί.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram