Νέο Πρωινό Star: Άντρας νικητής MasterChef ο σεφ της εκπομπής.

Δημοσιεύθηκε 30 Ιουλίου, 2021

Άρωμα MasterChef θα έχει η κουζίνα και του νέου πρωινού του Star που θα παρουσιάζει από Σεπτέμβρη το εναλλακτικό δίδυμο των Γιώργου Καρτελια και Ελίνα Παπίλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί ο Λάμπρος Βακιαρος να έκανε αλλαγή πλεύσης αφού θα παρουσιάσει μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη την ταξιδιωτική εκπομπή Fishy στο Mega ωστόσο το ΜasterChef έχει αποδειχτεί ότι είναι μεγάλη «δεξαμενή» ανθρώπων για την στελέχωση εκπομπών κι έτσι και ο αντικατάστασης του θα προέρχεται από εκεί. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, λοιπόν, ένας άλλος νικητής του μαγειρικού σόου θα πάρει τη «σκυτάλη» στο νέο πρωινό του Star ο οποίος είναι ο σεφ Μανώλης Σαρρής. Εκείνος είναι ο επικρατέστερος και βρίσκεται μια ανάσα πριν υπογράψει, αφού αρέσει πολύ στους συντελεστές της εκπομπής και φέτος πέρασε τις εξετάσεις της παρουσίασης με τη συμμετοχή του στο “Cook beef”. 

Όπως είχε γίνει γνωστό σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις βρισκόταν και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η πρώτη ελληνίδα γυναίκα μάστερ σεφ στην Ελλάδα. Όπως είναι φυσικό ήταν ένα πρόσωπο που ήθελαν πολύ οι άνθρωποι του σταθμού τόσο για την κουζίνα του πρωινού όσο και γενικότερα για τα πρότζεκτ τους. Τελικά όμως για το νέο πρωινό του Star δεν προέκυψε συμφωνία με τη σεφ και έτσι κ η κουζίνα θα είναι αντρική υπόθεση, όπου και θα αναλάβει ο Μανώλης Σαρρής.

Screenshot 20210729 162910 Google

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram