Μπόγδανος: Έδωσε στεγνά τον Γκότση και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο της αποβολής του

Δημοσιεύθηκε 3 Ιουλίου, 2023

Ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν καλεσμένος στο Πρωινό μας και μίλησε μεταξύ άλλων για το Survivor all star, το περιβόητο χαρτάκι που έγραψε για τον Γκότση και για πρώτη φορά ακούσαμε ότι ο Ηλίας Γκότσης δεν έφυγε λόγω της λίστας με τα ψώνια.

Συγκεκριμένα ανέφερε ο Ηλίας: «Κρατάω και χαίρομαι, που μου λες για την ενέργεια μου. Δε γνώριζα τι λέγεται έξω και δε μπορούσα να τοποθετηθώ. Πάντα υπάρχουν και δύο όψεις του νομίσματος. Μιλάμε για το περιβόητο χαρτάκι. Να πω ότι ένα παιχνίδι σαν αυτό, συζητιούνται όλα. Ναι προφανέστατα το έγραψα εγώ, η ίδια η παραγωγή ήξερε τι είχε γίνει από εμένα, από το πρώτο δευτερόλεπτο…»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν μέρες για να παρθεί μία απόφαση και έγιναν συζητήσεις. Η παραγωγή γνώριζε από εμένα, προς όφελος όλων. Δεν ήταν ο Ηλίας ή εγώ…ο Ηλίας ήταν ένας πολύ καλός παίκτης…Δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε»!

Και στη συνέχεια αποκάλυψε ο Ηλίας Μπόγδανος στη Φαίη Σκορδά και στο Πρωινό Μας: «Εγώ εκείνη την ημέρα κλήθηκα να μεταφράσω σε ένα χαρτί πέντε πράγματα. Εγώ επειδή γνώριζα αγγλικά, έγραψα τσιγάρα, καφές, μπισκότα. Πληρώνει αυτός, που πληρώνει πάντα... Ο Ηλίας ξέρω ότι δεν έφυγε για το χαρτάκι μόνο, είχαν γίνει και άλλα πράγματα πίσω από τις κάμερες. Τη στιγμή, που μπήκε ο Ατζούν στο συμβούλιο δεν απάντησε κανείς, του είπαν του Ηλία ότι ήξεραν, ότι δεν έγραψε αυτός το χαρτάκι. Μετά δε μπορούσα να τοποθετηθώ και να πω.»!

Και τότε «πέταξε τη βόμβα»: Έχω να πω στους παίκτες επειδή είναι ριάλιτι, αν έλεγα ότι γίνεται πίσω από τις κάμερες θα έκανα κακό. Ξαναλέω ο λόγος, που αποβλήθηκε δεν είναι το χαρτάκι.»!

Και τόνισε: «Αν κάτι με στεναχώρησε είναι, ότι είδα τους γονείς μου σε κάποια πράγματα στεναχωρημένους, αφού ακούστηκε η μια γνώμη. Μίλησα σε όσους ένιωθα πιο κοντά. Για την αποβολή του Ηλία υπεύθυνος είναι ο Ηλίας για πράγματα, που δε θέλω εγώ να πω.»!

Και υπογράμμισε ο Ηλίας Μπόγδανος: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα φτάσουμε στο σημείο να αποβληθεί ένας παίκτης, τόσο σημαντικός. Είχαν γίνει γενικά πολλά σκηνικά. Ο Ηλίας δεν είχε επικοινωνία στα δικά μου μάτια ποτέ με έξω. Δεν περίμενα να αποβληθεί για ένα χαρτάκι...Ήταν ένας πολύ δυνατός παίκτης.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν ήθελα να μπω σε μία διαδικασία να αναφερθώ για πράγματα, που δε θα έπαιζαν στο επεισόδιο. Ο Ηλίας μπορεί να είδε αυτό, που ήθελε να δει… Είναι πολύ εύκολο να αποδώσουμε ευθύνες αλλού. Μια παραγωγή κρίνει ότι ένας παίκτης, ενώ εγώ είχα πει όλη την αλήθεια. Εγώ νιώθω ότι είμαι ένας δίκαιος άνθρωπος.

Θέλω να μιλήσουμε εκείνος δεν ξέρω. Με έχε κάνει unfollow από ότι πληροφορήθηκα. Η παγίδα για φέτος ήταν ότι γίνονταν πολλά πράγματα off camera»!

Όσον αφορά την Σταυρούλα Χρυσαειδή τόνισε: «Θέλω να πω για την Σταυρούλα το εξής! Είναι αγωνίστρια, πολύ ηθικό παιδί, έπαιρνε την ομάδα στην πλάτη της. Θεωρώ ότι είναι ένα μεγάλο φαβορί και στοχοποιήθηκε για να μην πάει στον τελικό. Όταν είναι δύο πρόσωπα εκεί μαζί, λες είναι δίκαιο όλο αυτό;»

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram