Μπορούμε να μαντέψουμε από το ζώδιό σου το πώς βλέπεις τη ζωή

Δημοσιεύθηκε 10 Μαΐου, 2023

Κάθε ζώδιο βλέπει διαφορετικά τη ζωή. Κάποια από τα πιστεύω τους τα εξελίσσουν, κάποια άλλα όμως εμποδίζουν την προσωπική ευτυχία και την πρόοδό του. Ας δούμε, λοιπόν, τι είναι η ζωή για τα δώδεκα ζώδια, ξεχωριστά. Με κάποια δε συμφωνούμε, πάντως!

ΚΡΙΟΣ
«Η ζωή είναι ένας συνεχής ανταγωνισμός»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην πραγματικότητα θα είχες καλύτερα αποτελέσματα, αν προσπαθούσες και να συνεργαστείς κι όχι να ανταγωνίζεσαι τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ
«Χρήματα = προσωπική αξία και δύναμη»

Το χρήμα είναι μέσο! Στην πραγματικότητα η πραγματική δύναμη και το τι αξίζει κάποιος προέρχεται μόνο από μέσα του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
«Σκέφτομαι άρα υπάρχω»

Οι σκέψεις είναι σαν στρατιά μυρμηγκιών που μαζεύεται γύρω από ένα σπόρο. Επιπλέον, αποδεδειγμένα οι περισσότερες σκέψεις μας δεν είναι καν δικές μας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Θέλω να μ' αγαπούν για να είμαι ευτυχισμένος»

Λάθος! Η ευτυχία έρχεται από μέσα μας κι όχι από τους άλλους.

ΛΕΩΝ
«Οι ισχυρότεροι και ικανοί πετυχαίνουν»

Στην πραγματικότητα τα καταφέρνουν οι πιο προσαρμόσιμοι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Λίγοι έχουν τους απαιτούμενους πόρους»

Το θέμα είναι τι θεωρείς εσύ «απαραίτητο». Η πλάση παρέχει άφθονα τα πάντα αλλά το επίπεδο της συνείδησης καθορίζεται από την ικανότητα αντίληψης αυτής της… αφθονίας.

ΖΥΓΟΣ
«Τα πάντα εξαρτώνται από τις επιλογές μας»

Στην πραγματικότητα, το 75% των σημαντικών γεγονότων στη ζωή μας είναι προκαθορισμένο. Η ελεύθερη επιλογή μας έγκειται συνήθως στον τρόπο που αντιδρούμε σε αυτά και τη στάση μας προς τους άλλους και τους εαυτούς μας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Ο κόσμος είναι μια απειλή κι όλοι θέλουν το κακό σου»

Σίγουρα ο κόσμος μας δεν είναι αγγελικά πλασμένος αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι καλοί και αξιόπιστοι, αρκεί να μπορείς να τους ξεχωρίσεις. Αν δεν εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου, δεν εμπιστεύεσαι κανέναν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Αναγκαζόμαστε να επιλέγουμε μεταξύ μαύρου και άσπρου, σωστού ή λάθους»

Όχι ακριβώς. Κανονικά, η «δουλειά» μας είναι να δημιουργήσουμε το καλύτερο με το υλικό που μας δίνεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Χωρίς προσπάθεια, δεν έχεις κέρδος».

Ειλικρινά, δεν χρειάζεται να αγωνίζεσαι τόσο σκληρά. Αν παραδοθείς στην ροή του σύμπαντος, χωρίς να προβάλλεις αντίσταση, οι «ανώτερες δυνάμεις» θα αναλάβουν όλα τα υπόλοιπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Αν δεν μπορείς να δεις κάτι ή να το αποδείξεις επιστημονικά, δεν ισχύει»

Το σύμπαν είναι αχανές και γεμάτο μυστικά κι ο άνθρωπος δεν έχει φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο εξέλιξης, ώστε να έχει απαντήσεις κι αποδείξεις για τα πάντα, όσο κι αν είναι τεχνολογικά προηγμένος.

ΙΧΘΥΕΣ
«Αν έχεις τύχη, όλα γίνονται»

Στην πραγματικότητα όλα προέρχονται από μας. Πράγματι, έχουμε μόνο 25% ελεύθερη βούληση γιατί το άλλο 75% είναι περισσότερο ή λιγότερο προκαθορισμένο. Με εκείνο το 25% που διαθέτουμε όμως, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Ο τρόπος που θα το χειριστούμε ίσως βοηθήσει στο να «φτιάξουμε» το προκαθορισμένο 75%.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram