Μπορείς να κάνεις ένα διαφορετικό smoky eye μόνο με μία μπατονέτα

Δημοσιεύθηκε 30 Αυγούστου, 2023

Καθώς πίναμε τον πρωινό μας καφέ, «πέσαμε» επάνω σε αυτό το μακιγιάζ από την ανοιξιάτικη πασαρέλα του οίκοι Genny…

Είναι ένα λιλά smoky eye, sexy και κοριτσίστικο ταυτόχρονα, το οποίο βρίσκουμε πώς είναι ό, τι πρέπει για την αποψινή βραδιά. Μπορεί να συνδυαστεί άψογα με όλα μας τα φθινοπωρινά, total black outfits και είναι τόσο εύκολο να το αντιγράψουμε! Ναι είναι πράγματι πανεύκολο, και για να το κάνεις δεν θα χρειαστείς παρά μόνο τα δάχτυλά σου και μία μπατονέτα. Τα βήματα είναι απλά και θα σου τα εξηγήσουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρχικά, περνάς με ένα δάχτυλο λίγο χρώμα από όλο σου το βλέφαρο ταμποναριστά. Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική, θα τα μουτζουρώσεις όλα στη συνέχεια. Ακόμα, είναι καλύτερα να ξεκινήσεις βάζοντας λίγο χρώμα, και στη συνέχεια να προσθέσεις. Αφού κοιταχτείς και είσαι ικανοποιημένη με την ένταση του χρώματος, περνάμε στο δεύτερο βήμα.

Με ένα καθαρό δάχτυλο (εμάς μας βολεύει ο δείκτης), ξεκίνα να «σβήνεις» το χρώμα προς το φρύδι σου. Δεν πειράζει αν γίνει υπερβολικό στην αρχή, θα τα σβήσεις όλα στη συνέχεια. Όταν καταφέρεις το blending που σε ικανοποιεί, βούτα την μπατονέτα σου σε λίγο νερό micellaire και ξεκίνα να καθαρίζεις περιμετρικά, κάτω από το φρύδι και κάτω από το μάτι σου.

Πρόσθεσε λίγη μάσκαρα και το αγαπημένο σου κραγιόν, και είσαι έτοιμη! Ναι, είναι τόσο εύκολο και μόλις το δοκιμάσεις θα ενθουσιαστείς. Όσο για την λιλά σκιά… Παρακάτω έχουμε 5 προτάσεις που μπορείς να αγοράσεις άμεσα. Παρακαλούμε, δεν κάνει τίποτα

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram