Μολύβι χειλιών: Πώς θα το χρησιμοποιήσεις σωστά για διάρκεια στο κραγιόν & τέλεια χείλη

Δημοσιεύθηκε 29 Ιουλίου, 2022

Το μολύβι χειλιών είναι παρεξηγημένο από πολλά κορίτσια. Μερικές το θεωρούν περιττό βήμα στο μακιγιάζ, άλλες πιστεύουν ότι δεν θα το χρησιμοποιήσουν σωστά και το αποτέλεσμα δεν θα είναι κομψό… Συνεπώς, το αποφεύγουν και καταλήγουν να γκρινιάζουν ότι τα χείλη τους δεν έχουν το σχήμα που θα ήθελαν ή ότι το κραγιόν τους δεν διαρκεί.

Ναι, καλά κατάλαβες! Το μολύβι χειλιών και προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια σε ένα κραγιόν, αλλά κάνει και τα χείλη να δείχνουν πιο καλοσχηματισμένα, όμορφα και σωστά βαμμένα. Χωρίς ατέλειες, δηλαδή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά – όπως όλα τα πράγματα- έτσι και το μολύβι χειλιών έχει και τα μυστικά του. Και ευθύς αμέσως θα μάθεις πώς να το χρησιμοποιείς σωστά, ώστε τα χείλη σου να είναι πάντα αψεγάδιαστα.

Τα βήματα για να χρησιμοποιήσεις σωστά το μολύβι χειλιών
Προετοίμασε σωστά τα χείλη

Για να έχεις βελούδινα χείλη το «κλειδί» είναι το skincare. Φρόντισε, λοιπόν, 2 φορές την εβδομάδα να κάνεις μάσκα ή scrub χειλιών ώστε να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και να αναδεικνύεις στο μέγιστο τα κραγιόν και το μολύβι χειλιών σου

Μην κάνεις υπερβολές στο σχήμα χειλιών

Πολλά κορίτσια – ειδικά εκείνα που έχουν λεπτά χείλη- τείνουν να μεγαλώνουν με το μολύβι χειλιών τη γραμμή στην οποία πραγματικά τελειώνουν τα χείλη. Μέγα λάθος! Έτσι καταφέρνεις μόνο να δημιουργείς ένα παράταιρο αποτέλεσμα. Σχημάτισε τα χείλη σου με μολύβι εκεί ακριβώς που τελειώνουν και τότε όλα θα είναι… τέλεια.

moluvi xeilion pos na to topotheteite sosta featured

Δημιούργησε σκιά στο κάτω χείλος

Αν θέλεις να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν πιο ζουμερά, χρωμάτισε μόνο το κάτω χείλος με λίγο μολύβι δημιουργώντας μια σκιά.

Ώρα για… κραγιόν

Τώρα γέμισε τα χείλη με το κραγιόν σου και απόλαυσε το αποτέλεσμα στον καθρέφτη σου. Προσοχή! Αν δεν θες να έχεις πολλά και διαφορετικά μολύβια χειλιών χρησιμοποίησε ένα σε nude απόχρωση που ταιριάζει με όλα τα κραγιόν. Μην «παίξεις» με παρεμφερείς αποχρώσεις κραγιόν και μολυβιού –κυρίως σε κόκκινο, ροζ, φούξια- γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι και τόσο κομψό.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram