Μοίρασμα τροφίμων στη Χαλκίδα.

Δημοσιεύθηκε 30 Ιουνίου, 2021

Η διανομή τροφίμων θα γίνει σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ στον Δήμο Χαλκιδέων την Πέμπτη 1 και την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021.

Ο Δήμος Χαλκιδέων, μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (ΤΕΒΑ)», θα πραγματοποιήσουν διανομή τροφίμων, ειδών καθαριότητας, προσωπικής υγιεινής και βρεφικών ειδών στους ωφελούμενους του προγράμματος, την Πέμπτη 1 Ιουλίου και την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 και ώρα 08:45 – 13:45 , στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Mελίνα Μερκούρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ωφελούμενοι που θα ειδοποιηθούν θα πρέπει να προσκομίσουν:

· ΑΜΚΑ

· Αστυνομική Ταυτότητα

· Εξουσιοδότηση, σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να παραλάβει τα παραπάνω είδη για τρίτους. Τέλος, οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν για την ώρα και τη μέρα παραλαβής, μέσω sms στο κινητό τους.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να φοράνε μάσκες και να τηρούν τις αποστάσεις και τις οδηγίες των υπευθύνων διανομής.

Όταν είμαστε όλοι ενωμένοι τίποτα δεν μπορεί να μας νικήσει!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram