Μιχαήλ Ταμπακάκης: Με την Χαλκιδέα σύντροφό του, Σάντυ Χατζηιωάννου, στο Παρίσι

Δημοσιεύθηκε 19 Οκτωβρίου, 2023

Εκείνος στο Ναυάγιο, εκείνη στο Σασμό και κάπου εκεί ανάμεσα στα γυρίσματα, βρήκαν χρόνο για ένα ταξιδάκι στο Παρίσι.

Ο λόγος για τον Μιχαήλ Ταμπακάκη και την Σάντυ Χατζηιωάννου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι ηθοποιών πρόσφατα ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Γαλλίας και όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που έχουν μοιραστεί στα social media και οι δυο ηθοποιοί πέρασαν υπέροχες στιγμές.

Τόσο ο πρωταγωνιστής της σειράς Ναυάγιο όσο και η πρωταγωνίστρια του Σασμού δείχνουν να έχουν βρει την απόλυτη ευτυχία ο ένας στο πρόσωπο του άλλου.

Είναι ένας έρωτας πολύ διακριτικός που για αρκετό καιρό έμενε ιδιωτικός, καθώς αυτή ήταν η επιθυμία και των δύο έως ότου αποφασίσουν ότι είναι έτοιμοι να τον δημοσιοποιήσουν.

Stigmiotypo plhroys o8onhs 18102023 101953 pm

«Στην πραγματική ζωή, ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη. Σε ξεσηκώνει, σε ξεβολεύει, σε βγάζει από τη ρουτίνα, τις συνήθειες, τις συμπεριφορές σου ή τα στερεότυπα που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου. Σε προκαλεί να τα δώσεις όλα, να κάνεις υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, αλλά και να καταφέρεις να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες. Εγώ έτσι τον βλέπω τον έρωτα και αυτό είναι πάντα ένα μεγάλο στοίχημα», έχει πει ο ηθοποιός για το πώς βιώνει τον έρωτα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram