Με αυτό το άρωμα έχουν εμμονή όλες οι Γαλλίδες τώρα

Δημοσιεύθηκε 13 Φεβρουαρίου, 2023

Όλα τα French girls είναι συνδεδεμένα με την ακαταμάχητη σικ γοητεία. Πάντα κάθε τους εμφάνιση χαρακτηρίζεται από κομψότητα που πετυχαίνεται με έναν εντελώς ανεπιτήδευτο τρόπο και αυτό μας αρέσει πολύ. Φυσικά, όλες εμείς οι beauty lovers δίνουμε έμφαση στα natural μακιγιάζ τους, τα stylish hair looks τους, αλλά και τα ντελικάτα αρώματα που επιλέγουν.

Και αφού, λοιπόν, μιλήσαμε και για αρώματα, ξέρουμε ποια είναι η τελευταία τους εμμονή. Μετά το La Vie Est Belle της Lancome, τώρα φαίνεται ότι τα French girls έχουν αποκτήσει νέα αδυναμία. Ποια είναι αυτή; Πρόκειται για το Black Musk Rose από Narciso Rodriguez.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok και προβλήθηκε περισσότερες από 15 εκατομμύρια φορές, μια influencer με το όνομα @ohuprettythings, λέει χαρκτηριστικά: «Όλες οι Γαλλίδες που έχω γνωρίσει φορούν αυτό το άρωμα». Μάλιστα, κάτω από το βίντεο, που αυτή τη στιγμή έχει συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια likes, υπάρχουν σχόλια που φαίνεται να επιβεβαιώνουν την επιτυχία αυτού του αρώματος που σε πολλά καταστήματα γίνεται συνεχώς sold out.

Τι είναι αυτό που κάνει τόσο ξεχωριστό το εν λόγω άρωμα; Το ίδιο το brand περιγράφει το Musc Noir Rose ως ένα μυστηριώδες και αισθησιακό άρωμα. Ανοίγει με ένα μπουκέτο τουμπερόζα και περγαμόντο για να δώσει τη θέση του στις μοσχομυριστές νότες καρδιάς. Στη νότα βάσης, βρίσκουμε τη βανίλια,η οποία δίνει μια πιο ζεστή αίσθηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram