Με αυτά τα 4 χρώματα θα συνδυάσεις τέλεια τα blue jeans σου

Δημοσιεύθηκε 18 Μαρτίου, 2023

Η αλήθεια είναι πως τα jeans ταιριάζουν με όλα τα χρώματα! Παρόλα αυτά υπάρχουν συγκεκριμένα χρώματα που θα φωτίσουν ακόμη περισσότερο τα denim outfits σου. Χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να κάνεις κάποιο ιδιαίτερο styiling, τα χρώματα αυτά θα δημιουργήσουν ένα απίστευτα εκρηκτικό look που θα φέρουν την άνοιξη σε κάθε σου εμφάνιση.

Τους καλοκαιρινούς μήνες τα έντονα χρώματα όπως το πράσινο, το κόκκινο και το ροζ έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Ακόμη και εσύ που δεν είσαι οπαδός των έντονων χρωμάτων ο συνδυασμός με τα denim items θα φέρουν μία απίστευτη ισορροπία στην εμφάνισή σου που είναι σίγουρο πως θα λατρέψεις. Εάν θέλεις κάτι πιο διακριτικό τα παστέλ χρώματα είναι το κλειδί που ψάχνεις. Το λιλά, το κίτρινο και το πράσινο της μένταςθα ενσωματωθούν με τον πιο εύκολο τρόπο στα καθημερινά σου looks με απόλυτο πρωταγωνιστή τα denim items. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να δημιουργήσεις fresh συνδυασμούς στα all day looks σου συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις πρώτη ποια είναι τα 4 χρώματα που θα ταιριάξουν τέλεια με τα blue jeans σου!

Εκρηκτικό Κόκκινο

Το κόκκινο χρώμα είναι το χρώμα της φωτιάς! Είναι ένας συνδυασμός που δεν περνάει ποτέ απαρατήρητος και μπορεί να φορεθεί χειμώνα-καλοκαίρι.

Πράσινο

Το πράσινο είναι το new black που ταιριάζει με τα πάντα! Το πράσινο είναι το χρώμα της ελπίδας. Όποτε θα το φοράς θα σου φτιάχνει αμέσως τη διάθεση. Για εμένα είναι το τέλειο combo με τα blue jeans.

Baby blue

Τα παστέλ χρώματα ταιριάζουν τέλεια με τα denim items. Ο συνδυασμός με το baby blue θα χαρίσει μία ηρεμία στη συνολική σου εικόνα που μπορεί να προσαρμοστεί πραγματικά παντού!

Λευκό

Αν και δεν θεωρείται χρώμα, δεν γίνεται να μη συμπεριλάβουμε και το λευκό μέσα στους τέλειους συνδυασμούς με τα jeans. Το λευκό όχι μόνο θα φωτίσει την εμφάνιση αλλά θα της χαρίσει μία κομψότητα που δε συγκρίνεται με κανένα άλλο χρώμα.


Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram