Με αυτά τα 3 tips θα δείχνεις υπέροχη χωρίς πολύ μακιγιάζ

Δημοσιεύθηκε 16 Αυγούστου, 2022

Αν ξαφνικά εμφανιζόταν ένα… beauty genie (ναι, το ζούμε) και μας έλεγε ότι έχουμε τρεις ευχές, σίγουρα η πρώτη θα ήταν να τρώμε και να μην παχαίνουμε. Είμαστε major advocates της ομορφιάς σε κάθε μέγεθος εδώ στο beauty department, αλλά δεν μπορούμε να σου πούμε και ψέματα, θα θέλαμε πολύ να μπορούμε να φάμε ότι θέλουμε χωρίς επιπτώσεις στην σιλουέτα, ούτε και την υγεία μας.

Η δεύτερη ευχή μας, θα ήταν σίγουρα να έχουμε μαλλιά στιλπνά, πυκνά, δυνατά, που αντέχουν όλες τις κακουχίες του styling και παραμένουν πανέμορφα. Η τρίτη μας ευχή, χωρίς αμφιβολία, θα αφορούσε την επιδερμίδα. Θα θέλαμε δέρμα όμορφο, με ομοιόμορφο χρώμα, χωρίς πανάδες, χωρίς μαύρους κύκλους, χωρίς σπυράκια. Μία επιδερμίδα, με λίγα λόγια, που δεν απαιτεί μακιγιάζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πρώτο δεν γίνεται δυστυχώς και προφανώς. Το δεύτερο γίνεται, αλλά κοστίζει (hello, extensions), και το τρίτο απλά γίνεται! Όχι, δεν γίνεται να έχουμε άψογη επιδερμίδα έτσι απλά, θέλει προσοχή και πρόγραμμα. Καλό καθαρισμό, πολύ νερό, σωστά προϊόντα και υπομονή. Τι κάνουμε όμως μέχρι να αποκτήσουμε την επιδερμίδα που ονειρευόμαστε; Θα πρέπει να βασιζόμαστε στο μακιγιάζ για το αποτέλεσμα που θέλουμε; Όχι!

#1 Ορός και μασάζ

Επάνω στη βιασύνη μας να ετοιμαστούμε, ίσα που βάζουμε κρέμα ή αντηλιακό (μην το αρνείσαι, και εμείς βιαζόμαστε το πρωί και ξεχνάμε το αντηλιακό). Αν ωστόσο αφιερώσουμε ένα λεπτό παραπάνω στην περιποίησή μας, η διαφορά θα είναι τεράστια. Τι θα κάνουμε όμως 60 ολόκληρα δευτερόλεπτα; Θα βάλουμε τον ορό μας κάνοντας μασάζ.

Μπορείς να κάνεις το μασάζ με τα δάχτυλά σου ή με ένα Jade Roller (το οποίο θα αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα σου και θα το σμιλέψει. Αφιερώνοντας μόλις ένα λεπτό κάθε μέρα, η επιδερμίδα σου μπορεί να δείχνει 5 φορές καλύτερη μόνο με μασάζ και τον ορό που χρησιμοποιείς καθημερινά.

#2 Boostαρε την κρέμα σου

Η νέα τάση στην περιποίηση του προσώπου είναι τα boosters, τα μικρά φιαλίδια που προστίθενται στην κρέμα σου για να δώσουν στην επιδερμίδα σου ένα extra… boost που μπορεί να έχει ανάγκη.

Αυτό που έχεις ανάγκη για να κάνεις το δέρμα σου να λάμπει και χωρίς μακιγιάζ λοιπόν, είναι το SKIN RADIANCE CREAM BOOSTER ΤΗΣ FREZYDERM. Τι κάνει; Εμπλουτίζει με φυτικά εκχυλίσματα την κρέμα σου και μειώνει τα σημάδια της κούρασης ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τη λάμψη και τη φωτεινότητα. Είναι δηλαδή ιδανικό για εσένα που δουλεύεις πολύ, ξεκουράζεσαι λίγο και βγαίνει προς τα έξω.

#3 Το σωστό μεικάπ

Μην μας παρεξηγήσεις. Λατρεύουμε τα μεικάπ, είναι σωτήρια. Όμως πολλά είναι βαριά και δημιουργούν ένα εφέ μάσκας ακόμα και αν βάλεις μόνο λίγο. Χρειάζονται ατελείωτο blending για να δείχνουν φυσικά. Εφόσον λοιπόν θα έχεις φροντίσει το δέρμα σου τόσο καλά, δεν χρειάζεσαι κάποιο βαρύ προϊόν αλλά ένα ελαφρύ.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram