Με αυτά τα 2 tips θα προλάβεις τις ρυτίδες στο μέτωπο

Δημοσιεύθηκε 27 Ιουλίου, 2023

Για να γίνουν όλα σωστά και να φύγουν οι ρυτίδες μας πρέπει πρώτα να καταλάβουμε γιατί δημιουργούνται. Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, όσο περνούν τα χρόνια, το σώμα μας παράγει ολοένα και λιγότερο κολλαγόνο και ελαστίνη. Αυτά τα δύο συστατικά είναι εκείνα που ευθύνονται για την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Σκέψου ένα λαστιχάκι που το τραβάς αλλά επανέρχεται στην αρχική του μορφή. Όσο λιγότερη ελαστικότητα έχει, τόσο πιο δύσκολα (ή και καθόλου) επανέρχεται. Αυτό συμβαίνει και στο δέρμα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθώς το κολλαγόνο και η ελαστίνη μειώνονται, κάθε μας έκφραση δημιουργεί πτυχές στην επιδερμίδα οι οποίες με τον καιρό γίνονται λεπτές γραμμές και αργότερα ρυτίδες. Αντιμετωπίζονται όμως οι ρυτίδες αφού εμφανιστούν; Η απάντηση είναι: Όχι 100%. Για τις ρυτίδες ισχύει ότι και για τους διεσταλμένους πόρους, μπορούμε ε να βελτιώσουμε την εμφάνισή τους αλλά όχι να τις εξαφανίσουμε. Είναι λοιπόν καλύτερα να τις προλαμβάνουμε και να παίρνουμε μέτρα για να μην χειροτερέψουν αφού εμφανιστούν.

Delpozo bbt F18 011

Πως θα γίνει αυτό;

Ο ήλιος είναι ο νούμερο ένα λόγος για την πρόωρη γήρανση και εντείνει το πρόβλημα των ρυτίδων ακόμα περισσότερο. Το αντηλιακό λοιπόν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή πρόληψης και πρέπει να το φοράς ακόμα και τις ημέρες με συννεφιά

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ

Είναι το δυναμικό δίδυμο αντηλιακής και αντιοξειδωτικής προστασίας. Μαζί με το αντηλιακό σε προστατεύει από το οξειδωτικό στρες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και έτσι προστατεύεις την επιδερμίδα σου από τις ρυτίδες.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram