Μεγάλες καταστροφές στις πίστες του Survivor

Δημοσιεύθηκε 2 Νοεμβρίου, 2022

Ο Γιώργος Λιανός φαίνεται σταδιακά να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τον Άγιο Δομίνικο, καθώς οι παίκτες και η παραγωγή είναι προετοιμασμένοι για το All Star Survivor. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε με δηλώσεις του, στην τελική ημερομηνία αναχώρησης των παικτών, ενώ προχώρησε και σε μία αποκάλυψη που αφορά στο στήσιμο του παιχνιδιού.

Σχετικά με την ημερομηνία έναρξης του ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιώργος Λιανός τόνισε: «Δεν έχω μιλήσει πρόσφατα για να σου δώσω μία συγκεκριμένη ημερομηνία. Συνήθως ξεκινάμε με 12-13 παίκτες σε κάθε ομάδα. Δηλαδή χρειάζονται 24-26 άτομα για να ξεκινήσει το παιχνίδι» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ παραδέχθηκε ότι στην πορεία θα προστεθούν κι άλλοι παίκτες «για να βγει η σεζόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο παρουσιαστής στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η παραγωγή του Survivor, έχει πάει πίσω εξαιτίας καταστροφών που προκλήθηκαν από έναν τυφώνα στον Άγιο Δομίνικο: «Λόγω ενός τυφώνα που πέρασε καταστράφηκαν πάρα πολλές εγκαταστάσεις, κυρίως οι πίστες που ήταν στημένες δίπλα σε ακροποταμιές και ακροθαλασσιές. Οπότε όλη η παραγωγή έχει πέσει τώρα με τα μούτρα εδώ και 1-1μιση μήνα και φτιάχνει καινούριες πίστες».

Τέλος, ο Γιώργος Λιανός τόνισε ότι ενώ διατηρεί φιλικές σχέσεις με πολλούς διαγωνιζόμενους, δεν μπορεί επί της ουσίας να πάρει το μέρος κάποιου, αλλά προτιμά να παραμένει ουδέτερος στις μεταξύ τους κόντρες και διαμάχες.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram