Μεγάλες ανατροπές φέρνει η Πανσέληνος Νοεμβρίου για αυτά τα ζώδια

Δημοσιεύθηκε 19 Νοεμβρίου, 2021

Γνωστή ως η Πανσέληνος του Κάστορα είναι αυτή που θα συμβεί σήμερα, 19 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Ταύρου. Ξεκινά μία περίοδος σεληνιακών εκλείψεων, μάλιστα τα ξημερώματα της Παρασκευής θα υπάρξει μερική έκλειψη σελήνης, η οποία ωστόσο δεν θα είναι ορατή από τη χώρα μας. Κάθε έκλειψη προμηνύει αλλαγές και αναταράξεις, όχι πάντα αρνητικές. Αυτή είναι και μία περίοδος αποκαλύψεων, ανατροπών και οριστικού τέλους σε κάθε τι που μας κρατά πίσω.

Ταύρος

Αυτό το φεγγάρι έχει τη δύναμη να αλλάξει τη ζωή σας με τρόπους που δεν μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Θα σας βοηθήσει να απεμπλακείτε από σχέσεις και δεσμεύσεις -είτε είναι προσωπικές είτε επαγγελματικές- που για καιρό σας κρατούσαν πίσω. Μπορεί, επίσης, να σας βοηθήσει να κατανοήσετε πως δεν είστε υπεύθυνοι για όσα έγιναν στο παρελθόν, γι’ αυτό καλύτερα να τα αφήσετε πίσω. Τώρα, είναι η στιγμή για να κάνετε το επόμενο βήμα στη ζωή σας, επειδή τώρα γίνεστε ένας άλλος άνθρωπος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λέων

Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε τις φιλοδοξίες σας και να ανακαλύψετε με τι είστε πράγματι παθιασμενοι. Κυνηγήστε τα όνειρά σας και μην αφήσετε κανέναν να σας κρατήσει πίσω. Έχετε τη δύναμη και τη δυνατότητα να ξεκινήσετε την καριέρα σας από το μηδέν. Ετοιμαστείτε για αλλαγές στην καριέρα, τις σχέσεις, την οικογένεια. Να είστε προετοιμασμένοι και για αναποδιές.

Σκορπιός

Πολύ σοβαρά θα επηρεάσει τις σχέσεις αυτή η έκλειψη. Τώρα, θα αποκαλυφθεί το πόσο δυνατοί είναι ορισμένοι δεσμοί σας και το αν αξίζει να υπάρχουν στη ζωή σας. Ίσως αναγκαστείτε να αποχωριστείτε συγκεκριμένα άτομα, τη στιγμή που αφήνετε νέα να μπουν στον κόσμο σας. Οι σχέσεις σας εξελίσσονται και το ίδιο και εσείς.

Πηγή: marieclaire.gr

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram