Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Η ανακοίνωσή τους μετά τον γάμο που μας ξάφνιασε!

Δημοσιεύθηκε 31 Αυγούστου, 2022

O Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση έδωσαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά τον γάμο τους στην εκπομπή, Ποιος είναι πρωινάτικα και μίλησαν για τον λαμπερό γάμο, τα παρατράγουδα, τους καλεσμένους και έκαναν μία ανακοίνωση που μας ξάφνιασαν.

Αρχικά ανέφεραν: «Χρειάστηκε να έχουμε μια ασφάλεια για τον πρόεδρο της Κύπρου αλλά και για την Έλλη γιατί όλοι ήθελαν να βγάλουν φωτογραφία. Οι καλεσμένοι μας έπρεπε να δείξουν το εισιτήριό τους για να μπουν στη δεξίωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν κάποιος ερχόταν χωρίς το προσκλητήριο έπρεπε να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις ποιος τον κάλεσε. Ήταν σχεδόν 2000 άτομα, κάθισαν ακόμα και στο τραπέζι της νύφης».

Το ζευγάρι θα πάει γαμήλιο ταξίδι και ο Μαυρίκιος ανέφερε: «Θέλουμε να το ζήσουμε, γι’ αυτό πριν προλάβει κανείς να πει ότι ψωνιστήκαμε και εξαφανιστήκαμε, με την Ιλάειρα θα γυρίσουμε λίγο σελίδα. Θα γυρίζουμε λίγο προς το σπίτι μας. θέλουμε να ζήσουμε τον έρωτά μας, να κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα.»

Το ζευγάρι ανακοίνωσε on air ότι θα αποσυρθεί για λίγο μετά τον μήνα του μέλιτος

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram