Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Απαντά πρώτη φορά αν είναι ξανά ζευγάρι με τον Σάκη Κατσούλη

Δημοσιεύθηκε 5 Σεπτεμβρίου, 2021

Τελικά, αυτοί οι δύο μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν. O λόγος για τους πρώην παίκτες του Survivor, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη, οι οποίοι όχι μόνο περνούν πολύ χρόνο μαζί, αλλά το φετινό καλοκαίρι έκαναν κοινές διακοπές.

Τι συμβαίνει τελικά με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη; Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν οι δύο πρώην (;), οι οποίοι περνούν πολύ χρόνο μαζί και το φετινό καλοκαίρι έκαναν μαζί από κοινού διακοπές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Σάσα Σταμάτη και το Secret της εφημερίδας, Παραπολιτικά επικοινώνησε με την 25χρονη γυμνάστρια, η οποία μας αποκάλυψε τι συμβαίνει τελικά μεταξύ τους: «Δεν συμβαίνει κάτι ερωτικό μεταξύ μας. Περνάμε τον χρόνο μας μαζί, κάναμε κοινές διακοπές και έχουμε κλείσει κάποιες κοινές επαγγελματικές εμφανίσεις».

Μάλιστα, στην ερώτηση για το αν μελλοντικά θα τους δούμε ως ζευγάρι και στη ζωή, αφού τον τελευταίο καιρό έχουν βουίξει τα ΜΜΕ πως έχουν επανασυνδεθεί. «Κανείς δεν ξέρει το μέλλον, ούτε τι μπορεί να συμβεί σε μια σχέση. Ποτέ μη λες “ποτέ”. Ο Σάκης με βοηθάει στα καινούρια βήματα, τον συμβουλεύομαι, είναι ο φύλακας άγγελός μου και ξέρω πως ό,τι θα μου πει θα είναι για το καλό μου», δήλωσε με νόημα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Όσον αφορά στα επαγγελματικά της σχέδια, η πρώην Survivor διευκρίνισε πως θα είναι γύρω από τη γυμναστική μέσω διαδικτύου. «Στήνω μια ιντερνετική πλατφόρμα με προγράμματα γυμναστικής, που θα περιλαμβάνει ασκήσεις με το βάρος του σώματος, stretching και pilates. Ενα ωραίο πρόγραμμα θα είναι αυτό όπου ο κόσμος θα μπορεί να χρησιμοποιήσει αντικείμενα που ήδη έχει στο σπίτι του ως όργανα γυμναστικής», κατέληξε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram