Μαρίνα Σάττι: "Μπορεί να ντρεπόμουν για την καταγωγή μου, τώρα είναι η δύναμή μου"

Δημοσιεύθηκε 7 Ιουλίου, 2021

Καλεσμένη στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Mega, «Πάμε Δανάη» ήταν την Τρίτη η Μαρίνα Σάττι. Η ίδια, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα σχόλια που άκουγε όταν ήταν μικρή για την καταγωγή της.

H γνωστή τραγουδίστρια, είναι μισή από την Ελλάδα και μισή από το Σουδάν, καθώς ο πατέρας της είναι Σουδανός και η μητέρα της Ελληνίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Επηρεάστηκα στη μουσική από τα ακούσματα του Σουδάν, που είναι κατά το ήμισυ καταγωγή μου… Μέχρι την πρώτη δημοτικού ήμουν στην Αθήνα. Μετά μεγάλωσα στο Ηράκλειο Κρήτης.

Έχω ακούσει σχόλια για την καταγωγή μου όταν ήμουν μικρή. Όταν είμαστε μικροί στεναχωριόμαστε χωρίς να καταλαβαίνουμε και να δίνουμε βαρύτητα στα πράγματα. Ίσα-ίσα που αυτή η ιδιαιτερότητα για την οποία μπορεί να ντρεπόμουν, τώρα είναι η δύναμή μου. Τότε όμως στεναχωριόμουν και ένιωθα και ανασφάλεια, γιατί όταν δεν μοιάζουμε με τους γύρω μας σε κάτι, νιώθουμε ότι δεν θα είμαστε αποδεκτοί, δεν θα μας αγαπάνε.

Θυμάμαι κάποια στιγμή που φορούσα και σιδεράκια ή που φορούσα γυαλιά και ντρεπόμουν γι’ αυτό. Που μπορεί να μου έλεγαν κάτι και να με πείραζε. Το λέω και για όλα αυτά τα παιδιά που μπορεί να ακούνε κάποια πράγματα και να στεναχωριούνται ή να τους ρίχνει, νομίζω έχει να κάνει και πώς νιώθουν οι ίδιοι με αυτό, να νιώθουν δυνατοί» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρίνα Σάττι, με τη Δανάη Μπάρκα να σχολιάζει: «Να αγαπάμε εμάς, όπως και να είμαστε, απ’ όπου κι αν είμαστε, όπου κι αν ζούμε, έχουμε γεννηθεί για να είμαστε ίσοι και όχι ίδιοι. Αυτό είναι η μαγεία της ζωής μας».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram