Μαρία Σολωμού: «Τα μεσημεριανά με “φάγανε” τότε γι’ αυτά που είπα για την εγκυμοσύνη»

Δημοσιεύθηκε 30 Μαρτίου, 2022

Ένα απόσπασμα από τη συζήτηση της Μαρίας Σολωμού με τη Μαίρη Συνατσάκη πρόβαλε η εκπομπή Happy Day. Οι δύο δημοφιλείς γυναίκες σχολίασαν όσα συμβαίνουν στον κόσμο της τηλεόρασης, με τη Μαρία Σολωμού να προβαίνει σε μια προσωπική εξομολόγηση.

«Το ανάποδο του politically correct εγώ το έχω ζήσει πολύ έντονα. Πριν από το 2005 υπήρχαν μόνο μεσημεριανά. Τότε, έβγαιναν κάποιοι άνθρωποι και έλεγαν τα χειρότερα με τον χειρότερο τρόπο. Υπήρχε μια ανθρωποφαγία που από εκεί που έλεγες “τι καλή είναι η Σολωμού”, ερχόταν μια μερίδα ανθρώπων που έπρεπε να το γειώσει και έλεγε “όχι, δεν είναι, σας κορόιδεψε”. Εγώ έκλαιγα κάθε μεσημεράκι…», είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και κατέληξε, αποκαλύπτοντας: «Τότε, με την εγκυμοσύνη δεν υπήρχε αυτό το πράγμα, με “φάγανε” στα media γι’ αυτά που είπα. Παρ’ όλα αυτά, με σταματούσαν στον δρόμο άνθρωποι και μου έλεγαν “μπράβο” γιατί ήταν αυτό που συνέβαινε».

Να θυμίσουμε πως η Μαρία Σολωμού πέρασε δύσκολα τους εννιά μήνες της εγκυμοσύνης της. «Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ήταν το δύσκολο. Είχα διάφορα, είχα αλλεργίες και οι αλλεργικοί άνθρωποι, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή τους τελειώνουν όλα ή τους “φουντώνουν” όλα! Εγώ “φούντωσα”, οπότε πέρασα εννέα μήνες πολύ άσχημους!», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη το 2016.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram