Μαρία Ηλιάκη: «Με την Καινούργιου τα ξαναβρήκαμε, με τον Μουτσινά είμαστε μακριά, δε θέλω να τον πάρω τηλέφωνο»

Δημοσιεύθηκε 14 Οκτωβρίου, 2021

Καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» βρέθηκε σήμερα το πρωί η Μαρία Ηλιάκη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο πώς είναι σήμερα η σχέση της με την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και τον Νίκο Μουτσινά.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο λόγος που είχε απομακρυνθεί με τηνΚατερίνα Καινούργιου ήταν μια παρεξήγηση που διογκώθηκε από τρίτους αλλά πλέον η σχέση τους έχει αποκατασταθεί. Από την άλλη με τον Νίκο Μουτσινά παραδέχτηκε ότι είναι μακριά και δε θέλει να τον πάρει τηλέφωνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Καινούργιου είχαμε απομακρυνθεί. Είχε γίνει μια χαζοπαρεξήγηση με την Κατερίνα που διογκώθηκε από τρίτους. Για τον Νίκο δε θέλω να μιλήσω, είμαστε λίγο μακριά αλλά όλα καλά. Με την Κατερίνα τα ξαναβρήκαμε γιατί δε ξέρω, με το που έμεινα έγκυος έβαζε τα κλάματα, έκλαιγε παντού. Με το που έμαθε ότι η Ηλιάκη είναι έγκυος συγκινήθηκε. Μου έστειλε ένα μήνυμα πάρα πολύ γλυκό από μέρους της. Μου έστειλε και δώρο στην Ελβετία. Η Κατερίνα κλαίει με όποια μένει έγκυος. Με τον Νίκο η επικοινωνία μας είναι μόνο μέσω τηλεόρασης…

Δε θέλω να τον πάρω τηλέφωνο, εκείνος πρέπει να πάρει. Δε θέλω να πάω στην εκπομπή του, με καλεί και δε θέλω να πάω. Κάποια στιγμή θα πάω αλλά τώρα δε θέλω. Είναι λίγο περίεργο μετά από 800 χρόνια που έχουμε να μιλήσουμε να ξαναβρεθούμε σε έναν τηλεοπτικό αέρα. Τι να κάνουμε να λύσουμε εκεί τα θέματά μας; Θα βρεθούμε οι δυο μας κάποια στιγμή, θα τα πούμε και μετά θα πάω» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram