Μαρία Αντωνά: Η απάντηση στα σχόλια του Εμμανουήλ για τον Σοϊλέδη 

Δημοσιεύθηκε 18 Απριλίου, 2022

Η Μαρία Αντωνά μέσα από την εκπομπή του Open, Ποιος είναι πρωινιάτικα απάντησε στη δήλωση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ σχετικά με τον αγαπημένο της, Άρη Σοϊλέδη και την Σοφιάννα Αβραμάκη.

Αρχικά η Μαρία Αντωνά είπε: «Καταρχήν θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και σε εσένα και στο κανάλι και την αρχισυντάκτρια γιατί όταν έπαιξε το συγκεκριμένο θέμα, μου δώσατε την επιλογή λόγω της σχέσης μας και λόγω του ότι βρίσκομαι σε αυτή την εκπομπή, να μην παίξει καν αυτό το απόσπασμα και να μην δώσουμε χρόνο σε κάτι τέτοιο. Είναι προς τιμήν σας αυτό συνολικά και ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ.»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και πρόσθεσε: «Τώρα, σε ότι έχει να κάνει με όλο αυτό που γίνεται, θέλω πραγματικά να σας πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπω μέσα σε αυτό το παιχνίδι το οποίο παίζουν άνθρωποι που παίζουν σκληρό ριάλιτι. Εμένα η ζωή μου δεν είναι ριάλιτι. Η ζωή μου με τον Άρη είναι η ζωή μας και δεν τη διαπραγματεύομαι. Ούτε υπάρχει περίπτωση να βγω και να απαντήσω σε τέτοιους ανθρώπους και καταστάσεις, ούτε διαπραγματεύομαι το κομμάτι της εμπιστοσύνης που έχω στον σύντροφό μου και τη σχέση μου. Εγώ προσωπικά σαν Μαρία δε θέλω να σχολιάσω τίποτα. Αυτό»

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram