Μαλέσκου - Δανιάς: Παντρεύονται και αυτή είναι η αναγγελία του γάμου τους

Δημοσιεύθηκε 11 Μαρτίου, 2023

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς λίγο πριν γίνουν γονείς, θα παντρευτούν και η είδηση μόλις έγινε γνωστή!

Μάλιστα η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ριζοσπάστης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ευχάριστο νέο έγινε γνωστό μέσα από το προφίλ της Soula Glamorous που δημοσίευσε σε instastory την αναγγελία του γάμου.

Η αναγγελία του γάμου της Ιωάννας Μαλέσκου και του Κωνσταντίνου Δανιά είναι η εξής:

«Ο Δανιάς Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνος και της Μαρίας, το γένος Ταπανλή, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στον Δήμο Δάφνης Υμηττού Αττικής και η Μαλέσκου Ιωάννα του Δημητρίου και της Παρασκευής, το γένος Κοριτσίδη που γεννήθηκε στην Πρέβεζα και κατοικεί στον Δήμο Σπάτων Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει σε Δήμο της Αττικής».

Να σας θυμίσουμε ότι η ίδια ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος την ημέρα της γιορτής της γράφοντας στο Instagram της : «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!»

Την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Κωνσταντίνο Δανιά τους συνδέουν πολλά. Αρχικά, η αγάπη τους για τα ζώα, αφού ο Κ. Δανιάς είναι εκπαιδευτής σκύλων και έχει ιδρύσει τη δική του εταιρεία που ειδικεύεται στην εκπαίδευση των αγαπημένων τετράποδων. Μοιάζουν να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον, αφού καθημερινά μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη φύση, τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή. Η κοινή φιλοσοφία ζωής τούς δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους.

Ένα ακόμη κοινό χαρακτηριστικό τους είναι η επιθυμία να κρατήσουν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα.

Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και πριν γίνουν γονείς, παντρεύονται.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram