Μαλέσκου - Δανιάς: Παντρεύονται και αυτή είναι η αναγγελία του γάμου τους

Δημοσιεύθηκε 11 Μαρτίου, 2023

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς λίγο πριν γίνουν γονείς, θα παντρευτούν και η είδηση μόλις έγινε γνωστή!

Μάλιστα η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ριζοσπάστης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ευχάριστο νέο έγινε γνωστό μέσα από το προφίλ της Soula Glamorous που δημοσίευσε σε instastory την αναγγελία του γάμου.

Η αναγγελία του γάμου της Ιωάννας Μαλέσκου και του Κωνσταντίνου Δανιά είναι η εξής:

«Ο Δανιάς Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνος και της Μαρίας, το γένος Ταπανλή, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στον Δήμο Δάφνης Υμηττού Αττικής και η Μαλέσκου Ιωάννα του Δημητρίου και της Παρασκευής, το γένος Κοριτσίδη που γεννήθηκε στην Πρέβεζα και κατοικεί στον Δήμο Σπάτων Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει σε Δήμο της Αττικής».

7838 KONSTANTINOS DANIAS IOANA MALESKOY 1072022

Να σας θυμίσουμε ότι η ίδια ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος την ημέρα της γιορτής της γράφοντας στο Instagram της : «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!»

1678441744547 972922073 7881 IOANA MALESKOY KONSTANTINOS DANIAS 1072022

Την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Κωνσταντίνο Δανιά τους συνδέουν πολλά. Αρχικά, η αγάπη τους για τα ζώα, αφού ο Κ. Δανιάς είναι εκπαιδευτής σκύλων και έχει ιδρύσει τη δική του εταιρεία που ειδικεύεται στην εκπαίδευση των αγαπημένων τετράποδων. Μοιάζουν να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον, αφού καθημερινά μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη φύση, τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή. Η κοινή φιλοσοφία ζωής τούς δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους.

Ένα ακόμη κοινό χαρακτηριστικό τους είναι η επιθυμία να κρατήσουν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα.

Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και πριν γίνουν γονείς, παντρεύονται.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram