Μαλέσκου: «Έχουμε αποφασίσει το όνομα, είναι ίδια ο μπαμπάς της»

Δημοσιεύθηκε 9 Μαΐου, 2023

Το πρώτο της παιδάκι έφερε στον κόσμο το απόγευμα της Παρασκευής (5-05) η Ιωάννα Μαλέσκου, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά και πήρε εξιτήριο χθες, 8 Μάη. 

Η όμορφη παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με φυσιολογικό τοκετό και ζει τις πιο ονειρικές στιγμές της ζωής της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ στις 30 Μαρτίου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.

Η Ιωάννα Μαλέσκου εδώ και μερικές ώρες βρίσκεται στο σπίτι με τη νεογέννητη κόρη της και προσαρμόζεται στη νέα της καθημερινότητα. Κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε τις πρώτες δηλώσεις της μετά τον ερχομό της κόρης της.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Κάτι υπάρχει. Είχα πει όταν τη δούμε θα ξέρουμε. Δε θα σας το αποκαλύψω. Είναι αντικειμενικά παραδεκτό και αποδεκτό από όλους, ότι είναι ίδια ο μπαμπάς της. Τελικά αυτό που λένε, ότι οι κόρες μοιάζουν στους μπαμπάδες ισχύει. Όταν νιώθεις καλά με τον άνθρωπό σου, το να κάνεις οικογένεια και να τη δεις να μεγαλώνει είναι κάτι που το σκέφτεσαι»!

Και υπογράμμισε η παρουσιάστρια για την επιστροφή της στην τηλεόραση: «Σταδιακά και εφόσον όλα μπουν σε σειρά, η δουλειά και αυτό που αγαπώ, ναι, είναι κάτι που θέλω να μπει στη ζωή μου».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram