Μαίρη Συνατσάκη: Με ένα χιουμοριστικό στόρι επιβεβαίωσε τη συγκατοίκηση με τον Ίαν Στρατή

Δημοσιεύθηκε 23 Δεκεμβρίου, 2021

Το 2021 ήταν δύσκολο για όλους, όμως το 2021, ήταν για τη Μαίρη Συνατσάκη η χρονιά που βρήκε την ηρεμία στην προσωπική της ζωή.

Η Μαίρη βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Ίαν Στρατή και μετά από ένα μικρό κρυφτό με τους παπαράτσι, η influencer και ο τραγουδιστής αποφάσισαν δειλά δειλά να κάνουν μέσα στο καλοκαίρι τις πρώτες κοινές επίσημες εμφανίσεις τους ενώ απόλαυσαν μαζί και ένα road trip με μηχανή στην Ιταλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κι ύστερα ήρθε η συγκατοίκηση:

Ο Γρηγόρης Μπάκας από το Πρωινό, είχε αποκαλύψει πως Ίαν και Μαίρη μένουν ήδη μαζί σε ένα νέο διαμέρισμα. Η Συνατσάκη είχε αρκεστεί να πει:

«Στο σπίτι που ήμουν, είμαι δηλαδή. Δεν πρόκειται να σχολιάσω τίποτα τέτοιο, η ζωή είναι πολύ περίεργη αυτή τη στιγμή. Τι να σου πω. Δεν αλλάζει η συνθήκη της ζωής πάντως. Χωράμε και σε μικρά σπίτια» δήλωσε η Μαίρη αλλά ήρθαν τα stories που αποκάλυψαν τον ενθουσιασμό και το άγχος της Μαίρης, που σαν άλλη Μόνικα από τα Φιλαράκια, αποκάλυψε στο Instagram πως θα συγκατοικήσει με ένα αγόρι για πρώτη φορά. 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram