Μαίρη Συνατσάκη εναντίον Τάσου Ξιαρχό: Το κορονοπάρτι, τα σκουπίδια στην παραλία και τα "καρφιά" στο Instagram

Δημοσιεύθηκε 12 Σεπτεμβρίου, 2021

Έξαλλη έγινε η Μαίρη Συνατσάκη, με αφορμή κορονοπάρτι που διοργανώθηκε εν μέσω πανδημίας το βράδυ της Παρασκευής 10/9 δίπλα στη θάλασσα.

Αυτό που εξόργισε την παρουσιάστρια είναι πως την επόμενη ημέρα, η παραλία ήταν γεμάτη από σκουπίδια που κανείς από το πάρτι δεν μάζεψε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Υπάρχει ένα account εδώ στο Instagram που διοργανώνει πάρτι σε κρυφά locations, χωρίς κανέναν έλεγχο σε σχέση με την πανδημία. Κι αφήνει έτσι τον φυσικό χώρο που χωρίς άδεια χρησιμοποίησε. Και υπάρχουν και “influencers” που το προωθούν από το προφίλ τους. Απογοήτευση. Και unfollow. Πετάνε στα σκουπίδια τη δύναμη που τους δίνει η πλατφόρμα τους. Ήμουν σχετικά ok με φωτογραφίσεις τύπου editorial στα καμμένα του καλοκαιριού, αλλά νισάφι» έγραψε οργισμένη η Μαίρη Συνατσάκη στα instastories φωτογραφίζοντας τον Τάσο Ξιάρχο, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει.

Μου έχουν ανάψει όλα τα λαμπάκια. Μου στέλνετε ποιοι είναι αυτοί για να τους κάνουμε unfollow, να τους εκθέσουμε, τους influencers και αυτούς που το διοργανώνουν, αλλά θέλω να σας πω το εξής: Είναι λάθος εκ μέρους μου να δίνω ορατότητα με ονοματεπώνυμα σε accounts που έστω από περιέργεια ο άλλος μπορεί να ακολουθήσει, να είναι από αυτούς που ψήνονται για τέτοια πράγματα και να αρχίζει να πηγαίνει σε αυτά τα πάρτι» είπε στη συνέχεια η Μαίρη Συνατσάκη, χωρίς να κρύβει τον εκνευρισμό της.

Από την άλλη, ο Τάσος Ξιαρχό μόλις κατάλαβε τι έχει συμβεί απάντησε, δηλώνοντας πως ο λόγος που πήγε στο πάρτι ήταν επαγγελματικός, καθώς ήταν ένας από τους χορευτές. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως πλέον η παραλία είναι καθαρή.

«Κάποιοι λένε ότι δεν μάζεψα τα σκουπίδια μου από το πάρτι. Παιδιά πήγα στο πάρτι να παρτάρω, δεν ήταν δικό μου. Δούλευα, με πλήρωσαν να είμαι εκεί. Αυτοί που έκαναν το πάρτι θα βάλουν κάποιον να μαζέψει. Εγώ θα ήθελα να πω σε όλα αυτά που λέγονται, σαν ένας απλός χορευτής που πήγα εκεί και ανέβασα κάποια Stories για ένα πάρτι που δεν είναι δικό μου απλά χόρευα εκεί, μη περιμένετε ποτέ από τον διοργανωτή να μαζέψει τα σκουπίδια. Η παραλία είναι καθαρή, ήταν επικίνδυνο το βράδυ να καθαριστεί. Πήγαν το μεσημέρι και το καθάρισαν. Όταν πάτε σε έναν χώρο να παρτάρετε, μη περιμένετε τον καθαριστή να τα μαζέψει, εμείς είμαστε υπεύθυνοι. Η κοινωνία μας δεν έχει μάθει να μαζεύει» είπε, μεταξύ άλλων, ο Τάσος Ξιαρχό.

8F4D905F 94D5 4892 871A CF4837FEA915
E3D382CF BE7E 45ED A698 9FD9AB676723

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram